keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Oikein valitut puhdistustuotteet ehkäisevät ihon rypistymistä

Aika moni valitsee puhdistusaineet iholleen ajattelematta yhtään niiden vaikutuksia, tai sopivuutta iholleen. Yleensä aina valitaan liian voimakkaat ja kuivattavat tuotteet. Suomalaisilla on voimakas puhtauden tarve ja kuvitellaan, että kuivuuttaan nitisevä iho on puhtauden tunnetta.

Puhdistusaineilla on suuri merkitys kotihoitokokonaisuudessa ja niihin kannattaa panostaa. Kasvojen puhdistus pitää olla helppoa, nopeaa ja tehokasta. Valitsin juuri itselleni uudet puhdistusaineet, jotka sopivat tähän kohta alkavaan talvikauteen. Tämä systeemi toimii kaikille yli 30-vuotiaille ja puhdistuksen lisäksi tuotteet estävät ihon ohentumista, kuivumista ja rypistymistä. Iltaisin aloitan puhdistuksen aina Precleansella (55€), tai nykyisin Precleanse Wipes ( 20kpl, 29€)puhdistusliinoilla. Nyt näillä puhdistusliinoilla on uutuuden viehätys ja tuntuu, että ne ovat nopeampia käyttää. Matkalla ne ovat ihan välttämättömät, kun pakkauksen voi ottaa lentokoneeseenkin. Pesen myös silmämeikin Precleansella ja sen sisältämät hoitavat kasviöljyt ovat tärkeitä estämään ihon ohentumista ja kuivumista. Jo pelkästään ottamalla Precleanse puhdistus käyttöön pystyy oleellisesti vähentämään ihon kuivumista.

Precleansen jälkeen pesen vuoroiltoina Skin Resurfacing Cleanserilla (150 ml 62€), tai Ultra Calming Cleanserilla (500 ml 74€, 250 ml 51€). Skin Resurfacing Cleanser kuuluu Age Smart linjaan, joka on tarkoitettu vanhenevalle iholle ja se sisältää 6% maitohappoa. Mieto maitohappo sulattaa pois kuolleen hilseilevän ihon ja samalla kosteuttaa. Skin Resurfacing Cleanser on ihanan kermamaisen täyteläinen puhdistusmaito ja hyvin pieni määrä kerralla riittää. Ultra Calming Cleanser on meidän suosituin puhdistusmaito ja se on vaikutukseltaan ihoa rauhoittava ja punotuksia vähentävä. Ultra Calming linja on tarkoitettu vähentämään herkkyyksiä, punoitusta ja couperosaa. Suomen ilmastossa kaikki ihot tarvitsevat näitä ominaisuuksia. Myös aamupesun voi tehdä Ultra Calming Cleanserilla, tai sitten käyttää Daily Microfoliant kuorintaa (NYT TARJOUS 55€, norm. 72€).

HUOMIO TARJOUS: vielä tämän viikon ajan saat kaikista yli 50€ ostoksista lahjaksi I Love Dermalogica pakkauksen, joka sisältää matkakoot seuraavista tuotteista: Daily Microfolian kuorinta, Total Eye Care sk15 silmänympärysvoide, SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusvoide ja Skin Hydrating Masque kosteuttava naamio. Pakkauksen arvo on 48€ ja se on pakattu söpöön pikkumeikkipussukkaan.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi21:48

    Pidän kovasti täsyä Resurfacing Cleanserista, mutta välillä se tuntuu pistelevältä ja kihelmöivältä. Mistähän se johtuu, vaiko eikö se sovi iholleni. Tunne on ihan mieto ja iho on ihan rauhallinen sen jälkeen. Olen myös tosi tykästynyt Precleanse wipes liinoihin ja käytän niitä ihan kotonakin. Kesälomareissulla ne oli helppo pitää mukana.


    Viivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi21:49

      Eiköhän se ole maitohappo, joka kivasti hieman kihelmöi. Tunnen siis saman. Ja ihossa ei todellakaan ole mitään ärsytysoireita eikä kuivuutta.

      Leena

      Poista
    2. Kyllä se on juuri tuo maitohappo mikä saa aikaan kihelmöivän tunteen. Sen ph on erilainen, kuin ihon oma ph ja siksi iho reagoi siihen jollain tuntemuksella. Kihelmöinti on ihan hyvä merkki silloin tietää, että tuote vaikuttaa.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:18

    Mihin aikaan te otatte viimeisen asiakkaan? Olen Nastolasta ja haluaisin ainakin kerran päästä kokeilemaan Nanolift hoitoa. Onko siitä yhdestä kerrasta mitään apua, koska voi olla etten lähde kovin usein ajamaan täältä asti tunnin käyntiä varten. Ajattelin, että saisin ohjeita ja neuvoja henkilökohtaisesti ja voisin sitten jatkossa tilata teiltä tuotteita.
    Pitääkö teille tulessa ajaa ydinkeskustan läpi ja onko hoitolanne lähellä hyvin parkkipaikkoja? Pääsekö hoitolaanne ilman portaita, koska olen lievästi liikuntaesteinen ja tarvitsen hissiä?
    Mirja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otamme viimeisen asiakkaan noin klo 18.00. Voit ihan hyvin tulla yhteen Nanolift hoitoon ja teemme aina asiakkaalle kotihoitosuunnitelman hoidon yhteydessä. Sitä noudattamalla voi tilata oikeat tuotteet verkkokaupasta. Näin on tehnyt monia asiakas, joka on nyt kesälläkin tehnyt lomareissun Hämeenlinnaan.

      Ihan ydinkeskustaan ei tarvitse mennä, koska kaupungin sivuitse menee Paasikiven tie, jota pitkin pääsee Lahdesta tulevat tälle puolen kaupunkia. Tässä noin sadan metrin päässä on Kaivoparkkitalo, jossa varmasti löytyy aina tilaa.
      Hoitolamme on suunniteltu liikuntaesteisille ja pyörätuolipotilaille. Ulkoovelta pääsee suoraan hissiin ilman portaita ja meillä sisällä on esteetön kulkea. Ja tottakai autamme asiakkaita missä apua tarvitaan.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi22:42

    Mikä ero Resurfacing Cleanserilla ja Tri- active cleansella on? Eikö kumpikin sisällä maitohappoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skin Resurfacing Cleanser sisältää maitoahappoa 6% ja Tri-Active Cleanse 4%. Tri-Active Cleanse sisältää ihoa vaalentavia ja pigemnttiä hajottavia raaka-aineita, koska se kuuluu pigmenttiä hajoittavaan ChromaWhite hoitolinjaan.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi22:47

    Kokeilin äsken ensimmäistä kertaa Dermalogican shampoota ja hoitoainetta sekä tuon lahjapussin Daily Microfoliant kuorintaa. Ihanilta tuntui kaikki. Kiitos!

    VastaaPoista