tiistai 16. syyskuuta 2014

Power Rich on Dermalogican kuningatartuote!

Power Rich ( 50ml 228€) on huomattavasti enemmän, kuin pelkkä voide. Se on tehotipan ja voiteen yhdistelmä, joka imeytyy sekä ihon pintakudokseen, että syvempään solukkoon. Siksi sen kanssa ei tarvitse käyttää erillisiä tehotippoja, tai silmänympärysvoiteita.

Ihanteellista olisi, jos kaikki yli 35-vuotiaat voisivat käyttää Power Rich kuurin ainakin parikertaa vuodessa. Yli viisikymppisillä Power Rich olisi hyvä olla käytössä jatkuvasti joko päivä-tai yövoiteena vuodenajasta riippuen. Itse käytin sitä yövoiteena kesänajan, koska se on niin ohutta ja hyvin imeytyvää, niin iho ei ollut helteelläkään tahmea öisin. Talvisin suosittelen sen kanssa aina Barrier Repairin ( 50ml, 62€), koska se estää kosteuden haihtumista kuivaan sisäilmaan. Päivällä sen päälle kannattaa myös laittaa joko Barrier Repair, tai SkinPerfect Primer ( 77€)silloin, kun kuiva pakkasaika alkaa.

Power Rich sisältää monipuolisen raaka-aineyhdistelmän joka vahvistaa kimmosäikeitä, kosteuttaa ja uudistaa ihoa ohentamatta sitä. Power Rich ei sisällä hedelmähappoja, tai retinolia, vaan sen ihoa uudistava mekanismi perustuu Dermalogican kehittämään peptidiyhdistelmään. Alunperinhän Power Richin synty oli hiukan vahinko. Dermalogican perustaja Jane Wurwand ja pääkemisti Diana Howard päättivät, että Diana kehittää heille itselleen voiteen joka sisältää kaiken mahdollisen eikä hinnasta tarvitse välittää. Tarkoitus oli, että voidetta tehtäisiin pieni määrä ihan omaan käyttöön. Voiteen vaikutukset olivatkin niin tehokkaita, että Dermalogican kemistityöryhmä alkoi kehittämään sitä lisää massatuotantoa varten. Nyt Power Rich on ollut myynnissä meillä Suomessakin kohta kymmenenvuotta. Nykyään lähes kaikki vakioasiakkaani käyttävät ainakin yhden Power Rich pakkauksen vuodessa.



7 kommenttia:

  1. Anonyymi18:41

    Uteliaisuuteni heräsi noista edellisistä postauskommenteista. Mikä ihme on Goodman ja SCC- keskus ? Kävin edellisen kerran Hämeenlinnassa muistaakseni 2010 eikä silloin tullut korviini näitä nimiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodman on uusi kauppakeskus, joka avataan 30.10 ja se on rakennettu moottoritien katteen päälle. Samassa rakennusryppäässä on myös neljä isoa asuinkerrostaloa. Goodman on ihan parinkymmenen metrin päässä hoitolastamme.
      SCC on Sanny Car Center joka piti olla Euroopan suurin autokaupan keskittymä ja se piti avata jo 2013 kesällä. Asia on pitkittynyt ja siitä on tullut Hämeenlinnassa naurunaihe.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:05

    Muistanko oikein ettei Power Rich voiteen kanssa tarvitse erillisiä silmänympärysvoiteita? Miesystävälläni on pahasti atooppinen iho ja kasvoissa on punaisia hilseileviä läiskiä. Olisi tämä Power Rich siihen sopiva, vai mitä suosittelet? Hän ei ole aikaisemmin käyttänyt juuri muuta, kuin kortisonivoiteita lääkärin määräyksestä.

    T. J

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:09

    Anteeksi, nyt luin uudestaan tuon kirjoituksesi ja siinähän jo heti alussa mainitaan ettei tarvitse erillisiä silmänympärysvoiteita. Vastaisitko kuitenkin tuohon toiseen kysymykseeni:)
    T.J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele ensisijaisesti Power Richiä atooppiselle iholle, vaikka sekin kyllä käy. Parasta olisi aloittaa UltraCalming Serum Concentratella (87€) ja Barrier Repairilla (62€). Olisi todella tärkeää saada iho vahvaksi ja suojata sitä voiteilla. Vasta sitten, jos mikään muu ei auta olisi lääkevoiteiden vuoro. Kortisonivoide toisaalta ohentaa ihoa. Kannattaisi kokeilla miten paljon Dermalogican tuotteet auttaa ettei tarvitsi heti käyttää kortisonia.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi22:43

    Minulla on kaksi kertaa puhjennut ruusufinni ja kummallakin kertaa söin puolenvuoden antibioottikuurin. Edellisestä kerrasta on parisen vuotta. Voisinko käyttää tätä Power Rich rasvaa, vai onko ruusufinni jokin este?
    Olen työkavereiltani kuullut kehuja siitä ja haluaisin itsekin sen kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Silloin, kun ruusufinni ei ole akuutissa vaiheessa voit ihan hyvin käyttää Power Richiä. Se myös vahvistaa ihoa ja siten ehkäisee ruusufinnin syntymistä. Silloin, kun ruusufinni-ihottuma on jo olemassa siihen ei auta mikään kosmeettinen aine. Ruusufinni vaatii aina lääkärin hoitoa ja antibioottia.

    Inkeri

    VastaaPoista