keskiviikko 24. syyskuuta 2014

SkinPerfect Primer on monen lempituote!

SkinPerfect Primer sk 30 ( 77€) meikinpohjustusaine tuli myyntiin muistaakseni pari vuotta sitten. Muistan, vaan sen, että meillä oli joulualuslauantain lahjamyynti ja SkinPerfect Primer loppui heti alkuunsa koko Euroopasta. Se oli todella kiusallista, kun olin sitä hehkuttanut viikkotolkulla ja itse käyttänyt jo muutaman kuukauden enkä sitten saanutkaan sitä myyntiin. Tämä oli ensimmäinen kerta Dermalogican historiassa, kun tuote vietiin käsistä ja varastot loppui täysin. Kukaan ei ollut varautunut siihen, että jokainen asiakas joka näki tuotteen iholleen levitettynä halusi sen ostaa.

Nyt SkinPerfect Primer kuuluu lähes kaikkien asiakkaittemme perustuotteisiin. Itse en sitä ilman tee enää koskaan meikkiä. Yli nelikymppisellä meikin kaunistava vaikutus paranee näkyvästi, kun meikkivoiteen alla on SkinPerfect Primer sk 30. SkinPerfect Primer sk30 on ns. BB-voide eli siinä on useampi vaikutus yhdessä tuotteessa. Se kaunistaa ihoa ja toimii meikin tavoin, samalla se on hoitava ja suojaava, aurinkosuoja on 30. Siitä käytetään myös nimitystä meikitön meikki, koska se tasoittaa ihon väriä ja tuo iholle lämpimän sävyn olematta kuitenkaan meikkituote. Hätätapauksessa se saa olla vaikka yön yli ihon siitä kärsimättä. SkinPerfect Primerin raaka-aineet luo valokynän tapaisen harhan, että iho näyttää huomattavasti sileämmältä ja hehkeämmältä. Nuoressa ihossa on määrätynlainen hehkeys, kun siinä on koko ajan uusia ihosoluja. Vanhenevalla yli 35-vuotiaalla tämä hehkeys katoaa, mutta nyt SkinPerfect Primer tuo sen entistä parempana takaisin.

SkinPerfect Primer sk30 sopii kaikille ihotyypeille ja siinä on ainoastaan yksi värisävy, joka käy täydellisesti kaikille. Suomen ilmastossa se on aivan ihanteellinen hoitotuotekin, koska se sulaa ihon pintakerrokseen ja suojaa ihoa tuulelta ja pakkaselta. Se suojaa ihoa myös huonolaatuiselta meikkivoiteelta. Paksuinkaan meikkivoide ei pääse imeytymään huokosiin, kun SkinPerfect Primer suojaa ihoa. Suosittelen SkinPerfect Primeria aivan kaikille, jotka haluaa näyttää hyvältä!

5 kommenttia:

  1. Anonyymi22:39

    Voiko tuota primeriä käyttää atooppiselle iholle vai kuivattaako se? Ihoni hilseilee kaiken talvea ja meikkivoiteet näyttää sotkuisilta. Jotain peittävää ja tasoittavaa kuitenkin haluaisin käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SkinPerfect Primer ei missään tapauksessa kuivata. Päin vastoin se estää kosteuden haihtumista. Se toimii oikein hyvin atooppisella iholla. koska se sitoo hilseilyä niin ettei se nouse näkyville niin helposti.
      SkinPerfect Primer on ihan tosi suositeltava tuote atoopikolle.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi23:10

    Olen 26v ja käytän tätä SkinPerfect Primerä päivittäin ja se on aivan ihana tuote. Jo yksinään se riittää meikkivoiteeksi. Nyt huomasin, että se Age Smart linjaan kuuluva mikä onkin vanhemmalle iholle tarkoitettu. Olenko nyt tehnyt jonkun virheen, vai voinko tämän ikäisenä käyttää ko.tuotetta?

    Millie

    VastaaPoista
  3. Mitään virhettä ei ole tapahtunut, vaan kaikki yli parikymppiset voivat käyttää SkinPerfect Primeriä. Se on siksi liitetty Age Smart linjan alle, koska se siloittaa ryppyjä erityisen hyvin. Se on hoitava vaikutukseltaan, mutta mitään elvyttäviä raaka-aineita siinä ei ole.
    Moni asiakas käyttää sen yksinään meikkivoiteena ainakin kesäisin ja se on ihan hyvä juttu.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Tanja20:01

    Aivan ihana tuote. Kirjava ihoni on hallinnassa ja meikit pysyvät paikoillaan. Suosittelen.

    VastaaPoista