keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Multivitamin Power Serum on mikrokapseloitu vitamiinitehoseerumi

Multivitamin Power Serum on Dermalogican uusin tehoaine kotikäyttöön. Se on Tähtitarjouksena tämän viikon ja sen hinta on 90€ (110€) ja saat vielä lisälahjaksi matkakoot Overnight Repair Serumista ja Super Rich Repairista joiden arvo on 69€.

Kosmetiikan tuotekehittely on pitkäaikainen prosessi. Ennen, kuin Dermalogican tuote on kuluttajan käytössä sitä on kehitetty ja testattu 2-4 vuotta. Yleensä Dermalogican maailmankongressissa kerrotaan minkä tyyppisiä tuotteita on työnalla ja ilmoitetaan arvioitu ajankohta myyntiin tulolle ja se on yleensä muutaman vuoden päästä maailmankongressista. Multivitamin Power Serum oli varsinainen läpimurto tuotekehittelyssä, koska siihen kehitettiin vitamiinien mikrokapselointi ja sen avulla vaikutusaineet saadaan kulkeutumaan oikeaan kohtaan.

Multivitamin Power Serumissa on pääraaka-aineina vitamiinit niin, kuin nimikin kertoo. A-vitamiini on perinteinen vanhenevan ihon hoitoaine, mutta nyt sen kyky imeytyä on moninkertainen. A-vitamiini stimuloi kollageenin muodostumista ja vaikuttaa suoraan ihon kimmoisuuteen. E-vitamiini vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja hidastaa ihon ohenemista. Yli nelikymppisellä estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa voimakkaasti, mutta E-vitamiini pysäyttää ohentumisen. Kaksi raaka-ainetta ovat varsinaiset nimihirviöt, mutta tekevät ihmeitä ihon toiminnalle. Hydroksipinakoloniretionaatti on uudenlainen retinoidi, jonka Dermalogica on kehittänyt juuri Multivitamin Power Serumia varten. Tämä retinodi vähentää UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista ja siloittaa ryppyjä ja juonteita.

Toinen uusi raaka-aine on palmitoyyliheksapeptidi-14 joka stimuloi kimmosäikeitä ja vaikuttaa ihon joustavuuteen. Peptidit ovat tärkeä raaka-aineryhmä ylläpitämään ihon napakkuutta. Helposti yli nelikymppisena iho alkaa veltostumaan ja ihon väristä tulee kalpea ja kirjava. Juuri tähän ongelmaan Multivitamin Power Serumin raaka-aineet tehoavat ja ihon väri kirkastuu ja ihosta tulee tiiviin kiinteä.

Saat aivan loistavan tehohoidon kotikäyttöön, kun hyödynnät tämän tarjouksen. Matkakoot riittää 2-3 viikkoa ja sinä aikana voit käyttää yöksi Overnight Repair Serumin ja päiväksi Multivitamin Power Serumin ja niiden päälle voiteeksi Super Rich Repairin. Nyt ei kannata säästää näitä matkakokoja myöhempään käyttöön, vaan ajattelin ne nimeomaan siten, että asiakas saa tehokuurin tässä vaiheessa vuotta. Sitten, kun tuo Overnight Repair Serumin pikkupullo on loppu käytetään Multivitamin Power Serumia yöksi ja päiväksi ja myös silmien ympärille.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi13:33

    Kun tuo multivitamin serum laitetaan silmienympärille, niin laitetaanko sen päälle vielä silmänympärysvoide ja mikähän niistä olisi paras, kun syvät juonteet häiritsevät.
    Kirsti

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:18

    tätä multivitamiini serumiahan voi käyttää myös silmäluomille? Laitetaanko sitten vielä silmänympärysvoide päälle? mitä voidetta suosittelet

    VastaaPoista
  3. Multivitamin Power Serum on tehoaine joka käytetään myös silmienympärille kiinteyttämään ja vahvistamaan kimmosäikeitä ja sen päälle laitetaan vielä silmänympärysvoide.
    Erittäin hyvä yhdistelmä tähän aikaan vuodesta olisi Age Reversal Eye Complex yöksi ja Multivitamin Power Firm päiväksi.

    Inkeri

    VastaaPoista