torstai 2. lokakuuta 2014

Pimeän kaupan iltana 3.10 -20% normaalihintaisistatuotteista!

PIMEÄN KAUPAN ILTANA 3.10 SAAT 20% ALENNUKSEN KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEISTA!

TEHDESSÄSI YLI 100€ OSTOKSEN SAAT LAHJAKSI I LOVE DERMALOGICA PAKKAUKSEN JONKA ARVO ON 68€!

JOS OSTOKSESI YLITTÄÄ 300€ SAAT LISÄLAHJANA KÄSIPEILIN JONKA TOINEN PUOLI ON SUURENTAVA! arvo 19

Tarjoukset ovat voimassa hoitolassa perjantaina 3.10 kello 14.00-21.00 ja uudessa verkkokaupassamme 2.10-5.10. Maksuvälineenä meillä käy myös tunnetuimmat luottokortit ja samoin ne käyvät myös verkkokaupassa. Ellette halua käyttää verkkokauppaa ja ette pääse hoitolaan voitte tehdä tilauksen sähköpostilla. Laittakaa meille lista tuotteista jotka haluatte ja me laitamme teille laskun sähköpostina. Heti, kun maksu näkyy meillä tuotteet lähtee meiltä.

Tässä suosituksia mitä kannattaa ostaa. Niitä tuotteita mitä käytätte päivittäin kannattaa ostaa useampikin varastoon, koska tuotteet säilyvät vähintään kaksivuotta avaamattomina. Mikään tuote ei meillä seiso hyllyssä, vaan saimme tavarat meille vasta tänään. Ne ovat tulleet tehtaasta ulos elokuun lopussa eli sen tuoreempaa ei tuotteet enää voi olla. Hoitovoiteet ovat ihonhoidon perusta ja suosittelisin, että yli 35-vuotias sekaihosta kuivaan ihoon ostaisivat Pure Night ( NYT 85€, norm. 111€) hoitovoiteen ja käyttäisivät sitä yöksi ja päiväksi. Pure Night vahvistaa ja elvyttää ihon toimintoja sekä kirkastaa ihon väriä. Se korjaa myös UV-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja syyslomalla etelään lähtijöille se on erittäin tarpeellinen. Saman aikaisesti kannattaa ostaa Super Rich Repair (127€ -20%) ja sitten, kun lämpötila menee pakkasen puolelle otetaan Super Rich Repair yövoiteeksi ja Pure Night jää päivävoiteeksi. Sitten, kun Pure Night loppuu Super Rich Repair on paras voidevalinta huhtikuulle saakka.

Ilman tehotippoja ei talvesta selviä ja tehokas valinta on Skin Hydrating Booster ( 94€ -20% ) päiväksi ja Overnight Repair Serum (98€ -20%) yöksi. Hyvä olisi käyttää myös kiinteyttävä ja elvyttävä Multivitamin Power Serum (110€ -20%) talven aikana ja senkin voisi käyttää Overnight Repair Serumin parina. Jos ostat 2kpl Overnight Repair Serumia, yhden Skin Hydrating Boosterin ja yhden Multivitamin Power Serumin, niin pärjäät niillä tehotipoilla yli joulun. Yli 35-vuotiaille silmänympärysvoiteiksi olisi Multivitamin Power Firm (70€ -20%) päiväksi ja Age Reversal Eye Complex ( 78€ -20%) yöksi suositeltava pari. Jos on taipumusta atopiaan ja kutisevan kuiviin silmäluomiin silloin kannataa valita Ultra Calming Eye Serum (85€ -20%) yöksi ja päiväksi ja sen päälle vielä tuo Multivitamin Power Firm.

Huulet ja suunympärysrypyt hoituu Lip Renewal Complexilla (43€ -20%) ja se on niin ihana huulihoide ettei sitä ilman pärjää talvella. Osta toinen käsilaukkuun ja toinen yöpöydän laatikkoon. Puhdistusaineita tarvitaan kaksi kertaa päivässä ja nekin kannattaa ostaa nyt. Precleanse ( 55€ -20%) ja Ultra Calming Cleanser ( 74€ -20%) ja hoitosuihkeeksi Antioxidant Hydramist (NYT 48€, norm. 62€) ovat varma valinta kenelle tahansa. Ultra Calming Cleanserin rinnalle kannattaa vielä ostaa Skin Resurfacing Cleanser ( 62€ -20%), joka lievästi kuorii ja sitä kannattaa käyttää vuoropäivinä Ultra Calming Cleanserin kanssa.

Tervetuloa Pimeän kaupan ostoksille sekä hoitolaan tai verkkokauppaan!

1 kommentti:

  1. Nyt pitää pahoitella, että otsikkoon on tullut joku ihme hoi kaiken perään. En myöskään pääse sitä jostain syystä ipadilta korjaamaan. Korjaan sen huomena hoitolan koneelta. Ehkä se on koneen tuottama oma hoi, huomatkaa hyvät tarjoukset!

    Inkeri

    VastaaPoista