sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tämän viikon Tähtitarjous on Multivitamin Power Serum!

Tämä tarjous on taas voimassa ensi viikon maanantaihin saakka eli 3.11.2014 asti. Tarjouksen voi käyttää sekä hoitolassa, että verkkokaupassa.

MULTIVITAMIN POWER SERUM 90€, norm 110€ ja saat lahjaksi matkakoon Overnight Repair Serumia, joka on öljymäinen tehotippa vanhenevalle iholle, sekä Super Rich Repair hoitovoiteen matkakoon. Lahjatuotteiden arvo 69€

Multivitamin Power Serum on suuren suosion saannut tehotippa kiinteyttämään ja siloittamaan ihoa. Se on pakattu tuubiin ja voidemainen tuote suorastaan sulaa ihoon. Multivitamin Power Serumia voi käyttää myös silmienympärille ja sen päälle vielä silmänympärysvoide. Aivan ihanteellinen tehokuuri ohentuvalle yli 35-vuotiaalle iholle on käyttää Overnight Repair Serum yöksi, Multivitamin Power Serum päiväksi ja niiden päälle voiteeksi Super Rich Repair. Nyt pääset kokeilemaan pari viikkoa miten tehokas yhdistelmä tämä on.

Multivitamin Power Serum sisältää Dermalogican kehittämän bioteknisen raaka-aine yhdistelmän joka siloittaa ja uudistaa ihoa. Tuote sisältää runsaasti antioxidanttista C-vitamiinia, joka korjaa UV-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta. Jos olet käynnyt syyslomalla auringossa sitä suuremmalla syyllä kannattaa käyttää Multivitamin Power Serum. Olen ilmeisesti ihan liikaakin korostanut tätä UV-säteilyä korjaavaa vaikutusta, koska moni asiakas ajattelee Multivitamin Power Serumin olevan kesänajan tuote. Näin se ei missään tapauksessa ole, vaan se on monipuolisesti ihon vanhenemista hidastava tehotiiviste.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi09:57

    Siis mihin asti tuo tarjous on voimassa? Vain yhden päivän niinkö?

    VastaaPoista
  2. Alku aina hankalaa...
    Anteeksi, että tämän ensimmäisen Tähtitarjouksen esiin tulo hiukan tökkii. Muutin nyt tuohon tekstiin oikean päivämäärän eli tarjous on voimassa aina viikon ja tämä on voimassa 3.11 saakka. Valitettavasti tarjous tulee näkyviin verkkokaupassa vasta maanantaina. Uusi verkkokauppa ei toimikkaan ajastuksella ja tästä lähin tarjoukset ovat voimassa maanantaista maanantaihin. Nyt olisi pakko manuaalisesti tehdä se sunnuntaina ja en voi nettiavustajaani vaatia töihin sunnuntaina.
    Yritetään saada seuraavat tarjoukset toimimaan heti, niin kuin pitääkin. Ja itse tarjous on erinomainen, koska tuo Multivitamin Power Serum on eniten kehuttu tuote tällä hetkellä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19:13

    Hyvä, kun selkis. Harmittelin jo menikö tarjous minulta jotenkin ohitse, kun en löytänyt sitä nettikaupasta. Tää Multivitamin Power Serum on suosikkitehotippani. Tuntuu, että iho pysyy jonkin kuosissaan ja napakampana. Yli kuusikymppisenä naama on aamuisin jotenkin löllö ellei tee kuorintaa ja laita tätä seerumi.

    M.L

    VastaaPoista
  4. Nyt Tähtitarjous on päivitetty verkkokauppaan ja muutama tilauskin on jo ehtinyt tulla. Paketit lähtee tilausjärjestyksessä, joten mitä nopeammin teet tilauksen sitä nopeammin saat tuotteen käyttöösi.
    Tai poiketkaa hakemaan Tähtitarjous hoitolasta. Torstaina 30.11 avautuu Goodman, niin samalla kun menette sinne poikkeatte myös meillä :)

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:16

    Hyvä juttu, säikähdinkin jo, että menikö se tarjous ohi minulta.
    Multivitamin Power Serum on mun ehdoton suosikki. Yli viisikymppinen naama on välillä aamuisin niin löllön tuntuinen ettei viitsi peiliin katsoa. Kuorinta jauheella ja tällä seerumilla saa sen verran napakkuutta aikaan, että kehtaa asiakaspalveluun lähteä.

    M.L

    VastaaPoista