sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kosmetiikkapakkauksien pitää olla käytännöllisiä

Minulle ja monelle asiakkaalle on mieluinen asia ettei Dermalogica tee turhan hienoja ja kalliita pakkauksia. Monella kosmetiikkasarjalla pakkaukset ovat todella kauniita ja niitä ei raaski heittää pois, mutta ei niillä mitään teekkään. Itse tuote on tärkeämpää, kuin kaunis paketti ja pakkaus pitää olla helppo käyttää.

Kosmetiikan koostumus ja raaka-aineet asettaa vaatimuksia pakkauksille. Dermalogica on valinnut pakkauksissaan yksinkertaisen linjan, joissa hygieenisyys ja käytännöllisyys on pääasia. Voidepurkki johon pääsee sormin pilaantuu huomattavasti nopeammin, kuin tuubi. Peruskosteusvoiteet Active Moist (100 ml 76€, 50 ml 55€), Skin Smoothing Cream (100 ml 81€, 50 ml 59€) ja Intensive Moisture Balance (100ml 85€, 50 ml 59€) ovat pakattu helppokäyttöisiin tuubeihin, jotka pysyvät hygieenisinä. Sitten, kun voide alkaa olla lopuillaan, niin kannattaa leikata tuubi poikki. Näin saat käytettyä voiteen viimeistä pisaraa myöden. Sama kannattaa tehdä silmänympärysvoiteille ja muille tuubissa oleville tuotteille. Ei kannata tuhlata hyviä aineita.

Pure Night (111€, TARJOUSHINTA 85€) ja Super Rich Repair (127€) ovat pakattu pumppupurkkiin. Sekin on hygieeninen ja voide tulee takuulla käytettyä loppuun saakka. Moni asiakas epäilee, että purkkiin jää voidetta ja ovat rikkoneet purkin. Jokaisella pumpun painalluksella purkista nousee välipohja ylöspäin ja se puristaa voiteen ulos loppuun saakka. Jos purkin rikkoo sinne ei todellakaan ole jäänyt edes yhden käyttökerran verran voidetta. Ei siis kannata nähdä vaivaa purkin rikkomiseen, koska se on aivan varmasti tyhjä.

Matkapakkauskokoiset puhdistusaineet ja hoitosuihkeet ovat kierrekorkilla ja ne voidaan täyttää uudestaan isommista pulloista. Isommissa puhdistusmaidoissa saattaa jäädä pullon pohjalle vielä viikon annos joten se kannattaa laittaa ylösalaisin siinä vaiheessa, kun pumpusta ei enää tule mitään. Dermalogican tehotipat ovat pääasiassa pienissä tippapulloissa, jotka saa täysin loppuun käytettyä pitämällä ne ylösalaisin muutaman päivän. Ympäristöystävällisyys on tärkeä asia sekä minulle, että Dermalogicalle ja siksi muovipakkaukset ovat pääosin maatuvia. Muovipusseistahan Dermalogica on luopunut vuosi sitten ja nyt käytössä on uusiopaperikassit. Paljon on kuitenkin vielä tekemistä kaikilla kosmetiikkasarjoilla, että turhista pakkauksista päästäisiin pois.

TÄHTITARJOUS: muistathan, että tämän viikon Tähtitarjous on enää tämän päivän voimassa. Nyt tarjouksessa on Multivitamin Power Serum ja maanantaina tulee uusi tarjoustuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti