maanantai 10. marraskuuta 2014

Tämän viikon Tähtietu on Exfoliantig Body Cream!

Olen usein kirjoittanut siitä miten tärkeää on ennalta ehkäistä ihon ongelmia. Se koskee yhtä hyvin vartalon ihoa, joka kuivuu talvella todella paljon. Moni kertoo, että säärten pinta on aivan kuin suomuilla ja tummien vaatteiden sisäpintaan jää harmahtava hilsekerros. Ihmisen ihosta poistuu miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja kaikki ei lähde heti ihosta irti, vaan jäävät hilseilemään ihon pintaan. Paras apu vartalon ihon hilseilyyn ja kuivumiseen on Exfolianting Body Cream kuorinta ja kosteuttavat vartalovoide.

EXFOLIANTING BODY CREAM NYT 41€ norm. 53€ ja saat vielä lahjaksi vartalotuotepakkauksen, jossa on matkakoot Body Wash suihkuvaahdosta, Body Hydrating Cream vartalovoiteesta ja Hydro Salt kylpysuolasta. Pakkauksen arvo on 25€.

Exfolianting Body Cream on helppo kuorinta, koska sitä voi käyttää suihkuvaahdon tavoin. Käytän itse sitä lähes joka päivä suihkun yhteydessä. Tuubista otetaan reilu ruokalusikallinen kuorinta-ainetta pesusieneen, tai Dermalogican omaan pesuliinaan. Sillä pestään vartalo normaalisti ja suihkutetaan kuorinta huolellisesti pois. Mitään erityisiä muita temppuja ei tarvita ja kun käyttää kuorinta-ainetta sillä kertaa ei suihkuvaahtoa käytetä, vaan kuorinta korvaa suihkuvaahdon. Matkapakkauksessa on pikkukoko Body Hydrating Creamia, joka on hyvin imeytyvä, mutta tehokkaasti kosteuttava vartalovoide ja näin pääset kokeilemaan sitäkin. Pakkauksessa on mukana myös yksi pussi Hydro Salt kylpysuolaa, jota voi käyttää ammeessa, tai jalkakylvyssä. Se sisältää merilevä ja plankton yhdisteen, jotka vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja poistavat turvotusta.

Älä laiminlyö vartalon ihon hoitoa, koska hyvin kosteutettu ja hoidettu iho ei kutise, eikä hilseile!

1 kommentti:

  1. Verkkokauppaan tämä tarjous päivittyy vasta iltapäivällä. Valitettavaa on, että tuohon uuteen verkkokauppaan ei voi etukäteen tehdä ajastuksella päivityksiä.

    Inkeri

    VastaaPoista