sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Alennus on vielä voimassa verkkokaupassa!

Voit vielä tänään tehdä edulliset kosmetiikka ostokset, koska verkkokaupassamme on vielä -20% maanantaiaamuun asti. Jos haluat tuotteet hakea hoitolasta laita viestiä sähköpostilla ja varaamme tuotteet sinulle.

Lauantaipäivä oli meillä aika vilske, mutta onneksi pelkäämäämme ruuhkaa ei syntynyt. Lumipyry ehkä rauhoitti aamupäivää ja asiakkaita tuli sopivaan tahtiin, kun yksi lähti, toinen tuli. Nyt kävi samoin, kuin aina ennenkin, että lahjakortteja meni vaan muutama. Alunperinhän aloimme pitämään Avoimia ovia lahjakorttiostoksia varten. Se ei kuitenkaan ole onnistunut, vaan tuoteostokset haetaan lauantaina ja lahjakortit pari päivää ennen joulua. Sehän ei ole huonojuttu, vaan pääasia ettemme tee turhaan ylimääräistä työpäivää. Veikkaisin, että tämän joulun lahjakortit haetaan pe 19.12 ja ma 22.12. Olemme aina suunnitelleet nämä joulua edeltävät päivät niin, että toinen meistä on aina vapaana palvelemaan ostoksilla kävijöitä.

Tässä Avoimien Ovien Top Ten:
 
                                              1. Multivitamin Power Firm  (70€) silmänymp.voide
                                              2. Ultra Calming Cleanser 500ml (74€) puhdistusmaito
                                              3. Super Rich Repair (127€) hoitovoide yöksi ja päiväksi
                                              4. Overnight Repair Serum (98€) öljymäinen tehotippa yöksi
                                              5. Age Reversal Eye Complex (78€) silmänymp.voide yöksi
                                              6. Ultra Smoothing Eye Serum (85€) silmänymp.voide
                                              7. Intensive Eye Repair (67€) silmänymp.voide
                                              8. Precleanse (55€) alkupuhdistusaine
                                              9. Intensive Moisture Balance (85€) kosteusvoide
                                              10. Natural Mineral Foundation eli YB:n mineraalimeikki (65€)

Selvästi huomaa, että nyt silmänympärysvoiteet oli ykkösostos. Meidän asiakkaamme ovat tosi kiitettävästi omaksuneet silmänympärysvoiteen käytön. Todella harvoin joudun enää perusteleen miksi pitää olla erillinen silmänympärysvoide, vaan se on jo itsestään selvää.

Tuossa listassa en maininnut Skin Hydrating Boosteria (94€)joka on nyt Tähtitarjouksena. Se oli aivan ehdoton ykkönen ja on ollut koko viikon ostetuin tuotteemme. Enkä sitä yhtään ihmettele, koska tarjous on aivan loistava. Skin Hydrating Booster sopii aivan kaikille ja jokaisen iho hyötyy siitä. Se on aivan puhdasta kosteutta ja sitä tarvitaan meidän kuivassa sisäilmassa. Tähtitarjouksen voit vielä hyödyntää koko viikon 22.12 saakka. SKIN HYDRATING BOOSTER 75€ (94€) ja saat lahjaksi pieneen meikkipussiin pakatut matkakoot Overnight Repair Serum tehotipasta, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide yöksi, SkinPerfect Primer meikinpohjustusaine. Lahjan arvo on 81€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti