keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kosmetologin työpäivä

Luin Pirkka-lehdestä juttua ruokakauppiaden työpäivästä ja oli ihan kiva tietää mitä kukakin tekee tyäpäivänsä aikaan. Ajattelinkin kertoa omasta työpäivästäni, jos se lukijoita kiinnostaisi. Tosin päiväni sujuu niin samaa rataa ettei ihmeellisiä yllätyksiä tule. En kyllä mitään yllätyksiä haluakaan, koska ne yleensä tietää stressiä ja hankaluuksia.

TORSTAI 27.11

7.15 Kiireesti ylös ja pesulle. Sitten vauhdilla keittiöön ja ruokaa kissoille. Poikien ulkoiluhuvila auki ja Hertta ovesta ulos. Syön meikatessa yhden jugurtin ja yritän ehtiä autoon, kun uutiset alkaa klo 8.00.
8.30 Yrittäjänaisten tapaaminen Cafe Kukossa. Virkistävää ja hauskaa keskustelua tulevista tapahtumista.
9.30 Matkahuoltoon hakemaan Dermalogican paketit.
9.45 Läpikäyn varauslistan ja asiakaskortit päivän asiakkaista.
10.00-13.30 Nanolift hoidot tutuille pitkäaikaisille asiakkaille.
13.30 Salaattia ja samalla tilauslistat kuntoon. Tavaran tilaukset pitää olla maahantuojilla klo 14.00. Yhteys tilitoimistoon ja laskujen maksuja.
14.00 Uusi asiakas Nanolift hoitoon.
16.00-17.30Kaksi teini-ikäistä veljestä ihonpuhdistuksessa.
17.30- 19.30 Nanolift hoito.
19.30-20.00 Sähköpostiin vastailua ja muutama lasku maksuun. Tekstiviesti kotiin onko siellä yhtään ruokaa. Onneksi mieheni oli käynyt kaupassa, niin kuin lähes aina muulloinkin.
20.30 Kotona. Lepotuoliin köllöttämään ja kinkkukiusausta suuhun. TV:stä jatkamme Hitler dokumentin katselua. Valtsu mieheni sylissä ja Jösse tiiviisti hänen reittä vasten sohvalla. Minä lepotuolissa Hertan kanssa ja piirrän samalla, kun katselen dokumenttia.
22.30 Sänkyyn. Hertta mukaan ja pojat jää sohvalle. Kirjoitan sängyssä iPodilla pari blogitekstiä ja vastailen kysymyksiin. Sitten luen Panu Rajalan kirjaa Olavi Paavolaisesta.
23.30 Valot pois.

Näin se päiväni yleensä kulkee, mutta useimmiten herään vasta klo 8, kun menen töihin kymmeneen. Nykyisin suurin osa yrittäjien yhteisistä kokouksista ja infotilaisuuksista on aamuisin, niin että kaikki ehtii liikkeitään avaamaan klo 10. Silloin, kun saan nukkua normaalisti kahdeksaan luen yleensä yli puolen yön, varsinkin jos on hyvä kirja mitä ei malttaisi lopettaa. Päivää liittyy tietysti lukuisia puheluita, ostoksilla kävijöitä ja sähköpostiyhteyksiä. Ne hoidetaan pitkin päivää muiden töiden lomassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti