perjantai 12. joulukuuta 2014

Meikkipussi uusiksi!

Koska viimeksi olet tyhjentänyt meikkipussisi ja katsonut mitä kaikkea se sisältää? Käytätkö kaikkia niitä tuotteita mitä pussissasi on, vai onko osa ollut jo vuosia pois käytöstä? Entä milloin olet pessyt siveltimet? Tässä on monta kysymystä mitkä herättää huonoa omaatuntoa varmaankin aika monessa, myös itsessäni. Laatikoihin, tai meikkipussiin aina jää huulipunia, tai luomivärejä joita kuvittelen käyttäväni joskus myöhemmin. Sitä hetkeä ei tule koskaan ja huulipunatkin saa kuivua hylsyynsä.

Lauantain 13.12 AVOIMET OVET ja -20% alennus koskee myös YOUNGBLOODIN meikkejä ja nyt kannattaisi uudistaa päivittäin käytetyt meikit hyvälaatuisiin uusiin tuotteisiin. Natural Mineral Foundation 65€ mineraalimeikki on oma ehdoton suosikkini. Sen jälkeen, kun sitä ensi kertaa kokeilin en ole siitä luopunut. Meikki on aina siisti ja luonnollinen, vaikka sen kuinka kiireesti aamulla huitaisisi. Riisipuuteri jauhemaisena Mineral Rice Setting Powder 40€ tai kiinteänä Pressed Mineral Rice Setting Powder 56€ on puuterien kuningatar ja meikki pysyy koko päivän mattapintaisena myös öljyisen rasvaisella iholla. Kumpaankin tuotteeseen sekä jauhemaiseen riisipuuteriin, tai itse mineraalimeikkiin aito luonnonkarvasivellin on paras. Muista myös pestä se viikon, parin välein. Jauhepuuteriin hyvä suti on YB:n Super Powder sivellin ( 39€).

Huulille varma valinta on Sorbet (32€), joka on juuri niin pehmeän tyylikäs, kuin nimikin kertoo.Sorbet on hiukan persikkainen vaalea sävy, joka on juuri suomalaisnaisen työmeikkiin sopiva. Huulikiille Brilliance (38€) on lämmin kullanrusehtava, joka vie talven sinisyyden huulilta pois ja on todella hoitava. Nuo kaksi on erinomaiset päällekäin, jos haluaa hiukan lisäkiiltoa Sorbet huulipunan päälle. Opaalihohde luomivärit (33€) on varma valinta iäkkäämmällekin, koska ne ei korosta ryppyjä ja ovat helppoja levittää ellei lähinäkö ole kaikista terävin. Opaalihohde ei ole kimalletta, vaan valoataittava pigmentti joka tekee luomiväristä elävän näköisen. Näyttää siltä, että luomella olisi useampiakin sävyjä, kun opaalihohdeväri näyttää eri suunnilta katsottuna hiukan eriväriseltä.

Näin vanhemmiten on meikkejä valitessa parasta ostaa, vain laatutuotteita. Värit ja pakkaukset näyttävät houkuttelevilta, mutta jos tuotteen laatu on heikko tuloksena on epäsiisti meikki, joka vaan korostaa rypistynyttä ihoa. Parasta olisi tehdä meikkiostoksia harvemmin ja hankkia tuotteet jotka voi käyttää loppuun saakka.


1 kommentti:

  1. Anonyymi00:13

    Heippa
    Ostin tuon Yb:n Ultimate corrector peiteaineen tummille silmäluomille ja se on ehdottomasti paras mitä olen kokeillut koskaan. Päihittää valokynät kättelyssä.

    Arja

    VastaaPoista