sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Skin Hydrating Booster tarjous voimassa vielä tänään!

Teillä on vielä mahdollisuus maanantaiaamuun asti ostaa Skin Hydrating Booster tarjoushintaan.

SKIN HYDRATING BOOSTER 75€ (94€)ja saat vielä lahjaksi matkakoot Overnight Repair Serum tehotipasta, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voiteesta ja SkinPerfect Primer meikinpohjustusaineesta.

Älä ohita tätä tarjousta, koska Skin Hydrating Booster on hyödyksi aivan kaikkien iholle. Jokaisen suomalaisen ihosta puuttuu kosteutta tähän aikaan talvesta, kun sisälämmitys on paahtanut jo monta kuukautta. Nyt luvattiin jouluksi pakkasta jo Etelä-Suomeenkin ja jos normaali talvi tulee pakkaset kestää ainakin parikuukautta. Ellei iho saa lisäkosteutta se alkaa ohentumaan, koska ihosolujen kuolema nopeutuu. Se näkyy hilseilynä ja ohentumisen myötä iho helposti punoittelee. Ohentunut iho taas rypistyy nopeasti ja tuntuu kiristävältä ja kutisevalta ihan, kuin iho olisi parinumeroa liian pieni.

Skin Hydrating Booster sisältää hyaluronihappoa mikä on kosmetiikan kaikista kosteuttavin raaka-aine. Hyaluronihappo ei ole happoa, vaikka se nimessä onkin. Hyaluronihappo on samanlaista ainetta, kuin ihosolukon soluväliaine ja sen onkin tarkoitus imeytyä soluun ja lisätä soluväliaineen määrää. Hyaluronihappo on vanha raaka-aine ja erittäin hyvin siedetty, en ole koskaan kuullut, että joku herkistyisi sille. Hyaluronihappoa käytetään myös täyteaineena, joita plastiikkakirurgit pistää ryppyjä siloittamaan. Se vaikuttaa noin 3-4 kuukautta ja kuluu pois ihon normaalin aineenvahdunnan myötä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus ennalta ehkäistä ihon kuivumista. On todella suuri ero alatko käyttämään Skin Hydrating Boosteria nyt, vai vasta tammikuun lopussa. Kun aloitat nyt iho ei ole ehtinyt kiristyä ja kuivua. Kuukausi eteenpäin tammikuun pakkasissa haihduttaa, niin paljon ihon kosteutta, että sitä on vaikea korjata pelkällä kotihoidolla. Ei ole ollenkaan iholle hyväksi antaa sen ensin kuivua ja aloittaa hoito vasta sitten. Aina pitää panostaa ennalta ehkäisevään ihonhoitoon.

Ellet halua käyttää verkkokauppaa laita meille sähköpostia sunnuntaina, että varaan sinulle tarjoustuotteen. Voit sitten hakea sen, kun sinulle sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti