torstai 18. joulukuuta 2014

Varmasti henkilökohtainen lahja on lahjakortti

Joulu on meidän suurin sesonki lahjakorttien myynnissä ja niitä menee vuosi vuodelta enemmän. Ihmiset eivät halua antaa turhia tavaralahjoja, koska jokaisella on jo liian kanssa tavaraa ja koriste-esineitä. Lähes puolet lahjakortin ostajista on meille jo tuttuja edellisiltä vuosilta. Useilla miehillä on jo traditio ostaa vaimolleen kasvohoito joululahjaksi.

On kaksi tapaa miten lahjakortin voi kirjoittaa. Kortin voi ostaa jollekin hoidolle, esimerkiksi Nanolift kasvohoitoon (118€), tai sen voi kirjoittaa jollekin rahasummalle. Silloin kirjoitamme, että lahjakortti oikeuttaa esimerkiksi 50€ edestä hoitoihin, tai hoitotuotteisiin. Kumpaakin tapaa käytetään yhtä usein. Olemme myös hyvin joustavia lahjakortin kanssa ja ellei asiakas jostain syystä, vaikka ehdi kasvohoitoon, voi rahan käyttää tuoteostoksiin. Lahjakortti on voimassa puolivuotta, koska on parasta laittaa joku aikamäärä, että kortti muistetaan käyttää. Jos kortti olisi voimassa ilman aikarajaa sen käyttöä, vaan lykättäisiin tuonnemmaksi ja lahja pian unohtuu kokonaan.

Teini-ikäisille lahjakortti teinipuhdistukseen olisi hieno tapa ohjata nuorta kunnolliseen ihonhoitoon. Aika moni kummitäti käy ostamassa kummilapselleen lahjakortin, tai Clear Start nuorisolinjan hoitotuotteita. Teinipuhdistuksessa meillä käy ihan yhtä paljon tyttöjä, kuin poikiakin. Varsinkin pojilla on usein hyvin hikisiä harrastuksia ja runsas hikoilu ja peseytyminen lisää iho-ongelmia. HPK:n nuoret pelaajat ovat meillä suurin ryhmä yhdestä harrastusporukasta. Kesäaikaan muutama motocrossharrastaja käy säännöllisesti hoidossa, koska hiki, multa ja kura ei ainakaan ihoa paranna. Tytöillä hevosharrastus tuo iho-ongelmia. Siinäkin iholle tulee paljon pölyä ja likaa ja iho joutuu jatkuvasti säiden armoille. Kesällä paahtaa aurinko ja talvella tuuli ja pakkanen kuivattaa ihon. Suosittelen lämpimästi, että hankkisitte omille nuorillenne lahjakortin teinipuhdistukseen (66€).

2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:29

    Mitä mieltä olet Bangerhead nettikaupasta? Tyttäreni tilaa sieltä Dermalogican tuotteita ja on ollut tyytyväinen. Hinnatkin ovat opiskelijan kukkarolle sopivat. Myyvät kyllä kieltämättä edullisesti.

    VastaaPoista
  2. Anteeksi etten vastannut heti, kun huomasin kysymyksen vasta nyt.
    Tunnen hyvin vähän näitä verkkokauppoja, koska joidenkin elinkaari on alle puolivuotta. Tästä mainitsemastasi kaupasta en ole koskaan kuullutkaan. Valitettavasti se on nykytilanteessa täysin mahdotonta sanoa mikä ulkomaalainen kauppa myy mitäkin. Heillä voi osa olla primaa, osa jotain muuta. Heidän kauppansa joku merkki voi olla kopiokosmetiikkaa josta saadaan huikeat voitot ja siten he voivat myydä priimaa tavaraa edullisemmin. Tukkuhinta kuitenkin määrittelee Dermalogican hintaa, jos myyntihinta on on enemmän, kuin 30% halvempin, kuin meidän normaalit hinnat pitää hälytyskellojen soida. Dermalogicalla ei ole omaa verkkokauppaa, vaikka kai jokainen brittiläinen verkkokauppa, niin väittää. Tavaraerät tulee heille normaalin tukkumyynnin kautta, niin kuin meillekin. Suurostaja, niin kuin meidänkin hoitola, voi saada jonkun yksittäisen tuotteen sovittua edullisemmaksi, mutta yleensä katteen pitää lähteä puoliksi meiltä, puoliksi maahantuojalta.
    Verkkokaupoissa liikkuu kopiotavaraa, varastettua tavaraa ja huonosti säilytettyä tavaraa, mutta kaikkihan ei niitä ole. Dermalogicasta voisi tarkistaa onko pahvipakkaus suljettu hologrammilla, se on aina meidän tuotteissa olemassa, tosin sekin on jo kopioitu monta kertaa.

    Luin juuri miten suuria vahinkoja verkkokauppojen kopiotuotteista voi tulla. Esimerkiksi auton osia ostetaan Suomeen paljon ja niissä on se vaaraa ettei esimerkiksi turvallisuudeksi tarkoitetut Air-bagit eli ilmatyynyt eivät sisälläkkään itse tyynyä. Jarrupalat voi olla niin huonolaatuisia, että ne alkaa pettämään jo viikon käytön jälkeen.
    Kaupanteko ja voitontavoittelu on raadollista ja kuluttaja kärsii eniten.

    Inkeri

    VastaaPoista