keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tähtitarjous on SkinPerfect Primer!

Uusin Tähtitarjous on SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaine, joka on ollut myynnissä parivuotta ja nousi heti Dermalogican myydyimmäksi tuotteeksi koko Euroopassa. Meidän hoitolassa on kolme tuotetta, jotka kilpailevat eniten myydyn tuotteen tittelistä ja ne ovat SkinPerfect Primer, Daily Microfoliant ja Intensive Moisture Balance. Tähän vuodenaikaan, kun rusketus on jo täysin poissa nousee SkinPerfect Primer ykköseksi, koska sillä saa kauniin luonnollisen pinnan, mutta kalpeus häipyy.

                                  TÄHTITARJOUS 7.1-19.1.2015

SKINPERFECT PRIMER sk 30 62€ (77€) ja saat lahjaksi matkakoon Precleanse esipuhdistusöljystä ja kaksi matkakokoa Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteesta. Arvo 38€


SkinPerfect Primeristä voi myös käyttää nimitystä BB-voide, jos niin haluaa. Minusta vaan tuo BB-voide nimike on ihan mainoskikka. Kuitenkin SkinPerfect Primer on tuote missä on kaksi vaikutusta. Se suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja auringolta ja siloittaa pikkuryppyjä ja juonteita. Samalla se kaunistaa ihoa poistamalla kalpeutta ja tasoittamalla ihon väriä. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää mineraalipigmentin ja helmiäisjauheen, jotka saavat ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta. Tavallaan kyse on hoitavasta valokynästä koko kasvoille. Itse en enää koskaan tee meikkiä ilman tätä meikinpohjustusainetta, koska se ihon niin paljon sileämmäksi. Toisaalta meikki on huomattavasti helpompi poistaa, kun meikkivoiteen alla on SkinPerfect Primer.Todella moni asiakas käyttää meikkivoiteen sijalta SkinPerfect Primeriä ja se on hyvä tapa saada sileä ja luonnollinen iho.

Näillä lahjaksi tulevilla matkakokotuotteilla on taas selvä tarkoitus. Ne ketkä kokevat ongelmaksi tummat silmänympärykset voivat nyt kokeilla miten hyvin ne peittyy käyttämällä tummuutta poistavaa Total Eye Care sk15 silmänymp.voidetta ja sen päällä ihonväriä tasoittavaa SkinPerfect Primeriä. Näillä yhdessä yleensä saadaan silmänympäryksen häiritsevän tumma väri häivytettyä ja tulos on hyvin luonnollinen. Total Eye Care sopii näin talvella parhaiten päiväkäyttöön, koska se on aika ohut voide. Siirrä siis nyt käyttämäsi silmänympärysvoide yökäyttöön ja käytä nämä matkakoot päivällä. Huomioi myös, että Total Eye Care sisältää viidentoista aurinkosuojan ja jos olet lähdössä talvilomalla etelään käytä matkakoot vasta siellä. Tuo yksi matkakoko riittää parisen viikkoa. Precleanse matkakoko on aika iso ja se riittää kolmeksikin viikoksi. Sillä pääset kokeilemaan miten helppoa meikinpoisto on, koska SkinPerfect Primer estää meikkivoidetta imeytymästä huokosiin. Samalla pääset testaamaan miten paljon Precleansen hoitavat kasviöljyt estävät pakkasen kuivattavaa vaikutusta. Lisäämällä Precleansen kotihoitotuotteisiin kosteuttava vaikutus moninkertaistuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti