sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kesän meikkivinkkejä

Eri vuodenaikoina käytetään erilaisia värisävyjä vaatteissa ja myös meikeissä. Muoti ja tyyli vaihtuu meikeissä ihan samoin kuin kaikessa muussakin. Tämän takia ei pidä jämähtää vuosikausiksi samoihin meikkityyleihin ja väreihin. Kesällä pitää ottaa käyttöön ainakin erilaiset huulipunasävyt kuin talvella.

Huulipuna on nyt matta

Youngbloodilla on oikeastaan aina kaksi uutuuslinjaa ja toinen on ihan pintamuodin erikoisuudet joita harvoin otan meille myyntiin. Toinen muotilinjaus on tyylikkäät perusvärit jotka ovat muodikaita, mutta ei hätkähdyttäviä ja ne tulee meillekin myyntiin. Tänä keväänä huulipunien muotijuttu on mattapintaisuus ja meillä onkin jo myynnissä sävy Flirt (32€). Myönnän, että ensin hiukan vierastin tuota täyttä kiillottomuutta, mutta nyt silmät ovat tottuneet ja se näyttää hyvältä myös vanhemmilla naisilla. Tämä mattapintaisuus ei tarkoita sitä, että siitä puuttuisi yksin omaan helmiäinen, vaan siinä ei ole mitään kiiltävyyttä. Pintamuotiväreinä YB:läkin on voimakkaat mattaiset ruskeat ja mustan liilat sekä ärtsy liila ja pinkki. Niitä en ottanut myyntiin, mutta tuo Flirt sävy on murretumpi vaihtoehto puhtaan punaisesta. Se on hiukan koralliin menevä vahva punainen joka sopii myös vaaleille suomalaisille. Siihen olen itsekin tykästynyt ja juhannusviikolla tulee vielä kaksi muuta mattasävyä meille myyntiin.

Rajauksen voi pehmentää luomivärillä

Silmien rajaukset ovat kovasti muodikkaita ja nuoremmilla niitä näkee aika voimallisinakin. Ilokseni myös oman ikäiseni ovat oppineet käyttämään rajauksia, koska ne tuo hyvin silmät esiin ryppyiselläkin iholla. Samoin rajaukset tuo jämäkkyyttä jo hiukan pudonneella luomialueella. Kuitenkin suosittelisin käyttämään myös luomiväriä silloin, kun käyttää rajauksia. Pelkkä voimakas rajaus puhtaalla luomella on hyvin voimakkaan näköinen ja toimii jossain gootti-tai rockhenkisessä meikissä, mutta ei näytä hyvältä työssä. Itse laitan aina ensin luomivärit ja rajaan siihen päälle. Esimerkiksi YB:llä on helppoja opaalihohtoisia jauhemaisia luomivärejä (33€)  jotka taittavat valoa kauniisti. Tämän luomivärin voi levittää yksinään liikkuvalle luomelle ja se näyttää opaalihohteen vuoksi kuin luomella olisi useampiakin sävyjä. Se on takuulla helppo ja nopea käyttää ja siihen päälle silmänrajaus tuo jämäkkyyttä, mutta ei ole liian voimakas. Opaalihohdeluomiväreistä varmat valinnat kesäksi on Morganite ruusukullan sävy, Kasbah pinkkikulta ja Tourmaline vaalean punertava. Sen helpompaa luomiväriä ei olekaan ja ne sopivat teinitytöstä isomummoon.

3 kommenttia:

 1. Välillä kommenteissa tarjotaan linkkejä verkkokauppoihin joita en tunne ja kerrotaan tuotteista joista lukija pitää. Olen pahoillani, mutta en julkaise mitään muiden tuotteiden nimiä kuin niiden jotka itse olen kokeillut ja voin suositella.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kysyit suosituksia hyvästä itseruskettavasta?
   Ehkä tiedät parempia, etkä halua kokeillauutta tai linkata suositeltuja tuotteita, kuuluu kai käytstapoihin kiittaa vinkatusta suosituksesta. Varsinin jos sellaista itse on "sivulauseessa" etsinyt.
   Joku saattaisi jopakokeilla suositeltuja tuotteita. Tietenkään niitä ei tarvitse omassa mainosblogissa tuoda juli,mutta on omanlaistaan mainosta huomioida saadut vinkit. Tai voihan olla et saat vinkkejä satoja ja siksi ylenkatsot taviksen vinkkaamia.

   "Kalpeat kanankoivet

   Tähän aikaan keväästä käyn aina vähintään pari keskustelua siitä mitä tehdä, kun paljaat sääret hameen kanssa näyttävät broilerin kuolleilta koivilta. Mitään täydellistä ohjetta en pysty antamaan, mutta tässä omia kokemuksiani.

   Itse olen käyttänyt itseruskettavia vain kasvojen alueelle, koska en saa koskaan tasaista väriä isolle säärten alueelle. Nyt en ole noin kymmeneenvuoteen käyttänyt niitä säännöllisesti, koska ainoa haitta on niiden kuivattava vaikutus ja sitä oma ihoni ei kestä.

   Nyt en ole noin kymmeneenvuoteen käyttänyt niitä säännöllisesti, koska ainoa haitta on niiden kuivattava vaikutus ja sitä oma ihoni ei kestä. Dermalogicalla oli vielä 2000-luvun alussa myynnissä erittäin hyvä itseruskettavavoide, mutta se lopetettiin vähäisen myynnin vuoksi. Sitähän ei myyty oikeastaan kuin Pohjoismaissa, koska muualla aurinkoa saa liikaa muutenkin ja aasialaiset taas vaalentavat ihoaan."

   Poista
 2. Mietin kovasti mitä tuolle kommentillesi olisin tehnyt, koska en pystynyt sinua henkilökohtaisesti lähestymään. Yritän nykyään jo kirjoittaessani asettaa sanani niin ettei lukija ymmärrä tekstiä sillä tavoin, että pyydän heiltä suosituksia ja vinkkejä muiden sarjojen kosmetiikasta. Tämä on yritykseni blogi jossa jaan omaa ammattitaitoani markkinoidakseni yritystäni ja siinä ei ole mitään pahaa, vaan se on nykypäivän tapa tulla toimeen pienyrittäjänä. Siihen ajatukseen ei sovi julkaista linkkejä muiden sarjojen verkkokauppoihin, vai julkaisisiko tuo suosittelemasi verkkokauppa linkkiä minun verkkokauppaani?
  Kysymys ei myöskään ole ylenkatsomisesta taviksen vinkkeihin, vaan pitkän linjan ammattilaisen järkeen perustuvaa suodatusta etten voi allekirjoittaa suositusta josta itse.en mitään tiedä. Pahoittelen, jos olen epäonnistunut tavassani käsitellä sinun kommenttiasi, mutta toivon, että ymmärrät myös minun näkökantani. Jos olisi ollut mahdollista kiittää kommentistasi ja kertoa tämä mitä nyt kerroin yksityisesti sinulle olisin sen tehnyt.

  Inkeri

  VastaaPoista