tiistai 13. kesäkuuta 2017

Multivitamin Power Serum taistelee ryppyjä vastaan

Älä ohita tämän hetken Tähtitarjoista MULTIVITAMIN POWER SERUMISTA NYT 90€ (115€). Multivitamin Power Serum tehotippa vähentää uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista ja rypistymistä ja se sopii myös ohuelle silmänympärysiholle.

Antioxidantit vastaan vapaat happiradikaalit

Tässä lyhyt järkiperuste miten Multivitamin Power Serum hidastaa ihon vanhenemista. Elimistössä on entsyymejä nimeltään vapaat happiradikaalit jotka aiheuttaa ihosolujen kuolemaa ja nopeuttaa niiden vanhenemista. Nuorella ihmisellä näitä vapaita happiradikaaleja on vähän, mutta niiden määrä elimistössä lisääntyy iän myötä. Ainoa varma asia minkä lääketiede tuntee joka lisää vapaiden happiradikaalien määrää ja toimintaa on uv-säteily. Auringon valo siis ruokkii näitä ihokudoksen vanhenemista aiheuttavia entsyymejä. Kymmenisen vuotta sitten tutkimuksissa todettiin, että antioxidantit vähentää näiden vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Parhaita ihon läpi imeytyviä antioxidantteja ovat C-vitamiini ja monivitamiiniyhdisteet. Multivitamin Power Serum sisältää juuri parhaan antioxidanttisen vitamiiniyhdistelmän joka vähentää vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Tämän takia varsinkin kesällä Multivitamin Power Serum on hyvä olla käytössä, koska se taistelee vapaita happiradikaalientsyymejä vastaan.

Lahjaksi Daily Superfoliant matkakoko

Ostaessasi Multivitamin Power Serumin saat lahjaksi uutuuskuorinnan eli Daily Superfoliant (94€) matkakoon. Tuosta pikkukoosta saat tehtyä noin kymmenkunta kuorintaa ja pääset kokeilemaan tätä nyt jo suosituksi tullutta uutuutta. Kuorinta parantaa myös Multivitamin Power Serumin imeytymistä ja samalla muutkin hoitoaineet imeytyy paremmin. Kaupan päällisenä on myös Dermalogican kesäkassi jonka testasin jo omalla lomareissullani. Se on yhtä jämäkkää ja hyvää laatua kuin Dermalogican muutkin lahjatuotteet. Hillitty harmaasävy sopii kaikkiin vaateväreihin, jos haluaa käyttää sitä päivittäin kesäkassina. Tähtitarjous on voimassa vielä 18.6 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti