lauantai 14. lokakuuta 2017

Hämeenlinnalaista muotia

Raatihuoneenkadun ja Sibeliuksen kadun risteyksessä oleva vaateliike MyMilou kutsui asiakkaitaan ja yrittäjäystäviään liikkeessä pidettyyn muotinäytökseen. Myös minä ja Mari ehdimme kerrankin mukaan ja oli kiva nähdä syksyn uutta vaatemuotia.

Maanläheiset värit ovat muodikkaita

Muotinäytöksestä päälimmäisenä jäi mieleen vaatteiden väritykset jotka olivat beigeä, ruskeaa, harmaata ja mustaa. Sammaleen vihreä oli näistä syksyisen metsän sävyistä ainoa joka miellytti minua. Värikartta oli todella kaukana minun lempiväreistäni, mutta nuo värit ovat varmaan ajattomia ja helppoja yhdistellä. Pehmeän muhkeita neuleita ja villatakkeja oli paljon esillä ja ne olivatkin houkuttelevan lämpimän näköisiä. Melkeinpä kaikkien yhdistelmien perusta oli pitkät housut ja näytöksessä oli vaan pari tyylikästä pikkumustaa talven juhlia varten. Tietysti pitkikset ovat käytännöllinen valinta meidän talvessa, mutta myös juhlamuodissa oli haalareita, tai capripituisia housuja. MyMiloun housumerkki Campio onkin hyvin istuva ainakin minun vartalolleni. Kengät ja pikkulaukut olivat todella tyylikkäitä, mutta korot olivat sitä luokkaa etten niillä pystyisi kävelemään. Pitkävartiset saappaat olivat myös näyttävästi esillä ja kapea lahkeiset housut laitettiin saappaiden sisään. 

Kultaa ja kuparia muotimeikeissä

Muotinäytöksen mallit olivat kauniisti kammattuja ja meikattuja ja ne oli tehnyt Kampaamo Muoto. Youngbloodkin on jo esitellyt omat muotivärinsä ja skaala oli hyvin samanlaista tämän muotinäytöksen kanssa. Pikkujoulumeikkiin kuparin sävyinen luomiväri on muodikkain ja niitä ovat YB:llä ruskean kupari Morganite (33€) ja kultabeige Golden Sand. Viime talven juhliin lanseratut hopea ja kulta rajausväri on edelleen hyvin muodikas pikkujouluväri. Huulille ainoa oikea sävy on nyt kirkas mattapunainen esimerkiksi YB:n Fever (33€) ja sen kanssa Truly Red (24€) rajauskynä. Toisaalta ei sellaista pikkujouluaikaa ole koskaan etteikö puhdas punainen huulipuna olisi varma valinta. Poskipunana punaiseen huulipunaan sopii Blossom (42€) sävyinen puuterimainen poskipuna joka toimii hyvin myös arkimeikissä. Hyväkuntoinen tasainen iho on paras pohja näyttävälle meikille ja meikkin pohjustus ja meikkivoide ovat juhlameikin perusta. Paljoa ei auta taitava silmämeikki, tai muodikas huulipuna, jos iho on epätasainen ja meikkivoide kasautuu juonteisiin ja suuriin huokosiin. Mikään ei voita Dermalogican meikinpohjustuksia Hydrablur Primeriä (81€) ja SkinPerfect Primeriä sk 30 (82€). Youngbloodin jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€) on varma valinta kestäväksi meikkipohjaksi juhlaankin. Juhlameikissä meikkivoiteena käytetään hyvin vaaleita sävyjä ja paras on Cool Beige. Oikein tehtyyn iltameikkiin valitaan aina huomattavasti vaaleampi meikkivoide kuin päiväkäyttöön. Se tuo kuulautta ja raikkautta iholle hämärässäkin valaistuksessa.

Suuret kiitokset MyMiloun omistajalle Mari Huhtamäelle. Muotinäytös oli hienosti toteutettu ja onneksi hämeenlinnalaiset olivat joukolla mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti