keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Hieronta on tärkeä osa kasvohoitoa

Aika usein uusi asiakas ihmettelee kasvohoidon alussa miksi hänen pitää ottaa pusero pois. Kerron, että hoidan myös kaulan ja hieron kevyesti hartioiden alueen. Olen ymmärtänyt, että kaikki kosmetologit eivät näin tee ja joillekin sen on ensimmäinen kerta, kun kasvohoito ulotetaan pidemälle kuin leuan kärkeen. Minä en taas pysty sellaista kasvohoitoa ollenkaan ymmärtämään.

Kasvohieronnalla on monta vaikutusta

On täysin vastoin omaa käsitystäni, jos kasvohoidosta jäisi pois kaulan ja decolteen käsittely. Hieron yleensä heti aluksi kuorinta-aineen vaikutusaikana hartiat ja decolteen. Se on nopea tapa saada asiakas rentoutumaan ja verenkierto ja aineenvaihdunta liikkeelle koko ylävartalosta. Hartialihakset ovat iso alue joiden rentouttamisella on merkitystä koko vartalolle. Samalla verenkierto ja aineenvaihdunta vapautuu paremmin liikkumaan kasvoilta alaspäin. Varsinkin Nanolift hoidossa turvotuksen poistuminen ja nestekierron vilkastuminen on oleellinen vaikutus. Tämä vaikutus ei toteudu ellei kasvoilta liikkeelle lähtenyt nestekierto pääse vapaasti imusolmukkeisiin leuan alle ja kainaloihin. 

Oikein tehty hieronta poistaa turvotusta tehokkaasti

Alueella mihin kasvohoidon hieronnat kohdistuu on kaksikolmasosaa ihmisen imusolmukkeista eli näistä solmukkeista jotka poistava kuona-aineita elimistöstä. Näitä solmukkeita on nivustaipeissa, kainaloissa ja leuan alla. Kasvohieronnassa pumpataan aineenvaihduntaa näihin leuan alustan ja kainaloiden imusolmukkeisiin päin. Se on myös syy miksi kasvohoito ja varsinkin Nanolift hoito lisää virtsan eritystä ja ajaa vessakäyntiin. Tämä nestekierron kiihtyminen on todella hyvä merkki, koska lähes kaikilla yli nelikymppisillä alkaa aineenvaihdunta hiukan hidastumaan. Tuolla kasvohieronnalla on siis vaikutusta aivan koko vartaloon. Tämän aineenvaihdunnan vilkastumisen lisäksi kasvohieronta parantaa verenkiertoa minkä elpyminen on tarpeellista kasvolihasten toiminnan kannalta. Lihasjännityksistä johtuen verenkierto saattaa heiketä suurestikin. Purentavirheet kiristää leukaperiä ja leukanivelten ympäristön lihaksia. Samoin ihmisillä jotka narskuttavat hampaitaan nukkuessaan lihakset voivat leuan alueella olla pahastikin jumissa. Kasvohieronnalla myös imeytetään hoitoaineita ihoon ja sillä on myös suuri merkitys. Hyvin imeytyneet hoitoaineet vaikuttavat ihossa noin 4-5 viikkoa. 

Minusta kasvohoidossa on jotain vialla, jos aikuisen ihmisen hoito ei ulotu kaulaan asti. Meillä ainoastaan nuorten Teinipuhdistus (68€) loppuu leuan alle eikä siinä tarvitse ottaa puseroa pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti