sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kesäloma marraskuussa

Olen kesälomalla 30.10-9.11-17 välisen ajan. Kauneushoitolahan toimii normaalisti Marin hallussa, mutta kerron tämän lähinnä blogin vuoksi. Lomani aikana en välttämättä päivitä tätä blogia, koska elän lomalla vähän fiiliksen mukaan. Useinhan olen kuitenkin lomallakin kirjoittanut juttuja, mutta en halua luvata mitään.

Joulu on jo ovella

Tätä vuotta ei ole enää jäljellä kuin pari kuukautta ja jouluvalmisteluja pitäisi aloittaa jo nyt. Viimeistään lomani jälkeen marraskuun puolessa välissä pitäisi hoitolaakin laittaa taas joulukuosiin. Hämeenlinnan kapungin joulunavaus on jo 25.11, mutta siihen me emme osallistu. Meillä on perinteinen joulun Avoimet Ovet la 16.12. Viimeistään silloin meillä on esillä joululahjoiksi sopivia tuotepaketteja, mutta on niitä jo aiemminkin. Dermalogicallahan on myös jouluksi erilaisia tuotepakkauksia, mutta sitä en vielä tiedä millaisia ne ovat. Aikaisempina vuosina en ole niitä kovinkaan paljon ottanut, koska pidän niitä liian kalliina joululahjaksi. Harva ostaa ystävilleen yli sadan euron tuotepakettia eli ne ei oikein suomalaisten jouluideoiksi sovi. Miehet yleensä käy ostamassa useampiakin hoitotuotteita vaimolleen lahjaksi, mutta heillä on lappu mukana mitä he haluavat ja valmiit pakkaukset eivät käy.

Alkutalvi on kasvohoitojen aikaa

Jos nyt pitäisi määritellä meidän kiirein aika niin se on nämä joulun ympärillä olevat kuukaudet. Toisaalta meillä on lähes vakiomäärä asiakkaita ympäri vuoden, mutta näin syksyllä ja keväällä tulee eniten uusia asiakkaita. Nyt omat hoitoaikani ovat jo marraskuulta lähes täynnä ja vasta joulukuun puolessa välissä on reilummin vapaita aikoja. Joku voisi sanoa, että kannattaako lomaa pitää näin kiireiseen aikaan. Olen todennut näiden kymmenien vuosien aikana ettei koskaan ole sopiva hetki jäädä lomalle. Aina se tuottaa kiireet viikot ennen lomaa ja taas loman jälkeen. Tämä on varmaan tuttua monessa muussakin työpaikassa. Onneksi Marilla on lyhyemmät ajanvarauslista kuin minulla ja yleensä häneltä löytyy aikaa viikon varoitusajalla. Olen tämän marraskuun valinnut loma-ajaksi ihan itsekkäistä syistä. Koen tämän pimeyden ja syksyn synkkyyden hyvin rasittavaksi ja siksi haluan kokeilla pitkästä aikaa miltä tuntuu olla hetki valossa ja auringossa. Nykyisinhän en enää lomaa pidä ellen lähde johonkin kauemmaksi, koska kotona ollessa loma menee työasioiden hoitoon. Oletettavasti ja toivottavasti teitä palvelee marraskuun puolenvälin jälkeen virkeä ja energinen kosmetologi. 

2 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa ja reissua! Itsellä päivä alkaa tarkistamalla ekana sun blogi..mutta lomaile nyt ilman paineita blogista😊

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Kyllä tämä kirjoittaminen on mennyt niin veriini etten varmaan montaa päivää ole kirjoittamatta. Kuulostaa kivalta, että asiakkaat tykkää juttujani lukea.

    Inkeri

    VastaaPoista