maanantai 16. lokakuuta 2017

Minun lempparituotteet

Minulle on selkeästi muodostunut joistakin meidän tuotteista suursuosikkeja joita ilman en halua olla. Mahdollisuuteni olisi käyttää mitä tahansa, mutta suosikit vievät voiton. Voisin myös käyttää jotain muita sarjojakin, koska niitä meille tarjotaan jatkuvasti. En ole iholleni käyttänyt muuta hoitokosmetiikkaa kuin Dermalogicaa ainakaan kymmeneen vuoteen. Mikään muu ei ole vakuuttanut niin paljoa, että haluaisin edes kokeilla. Meikkituotteita sen sijaan välillä testailen, mutta yleensä petyn niihin.

Uutuudet vakuutti heti 


Tällä hetkellä uusi PRECLEANSE BALM (90 ml 58€, 15 ml 18€) on ehdoton lempituotteeni. Heti ensimmäisestä kokemuksesta pidin sitä juuri minun tuotteena. Niin äkkirakastumista en ole ennen kokenutkaan:)
Toinen uutuus NIGHTLY LIP TREATMENT (78€) on myös saanut minut vakuuttumaan tehostaan. Nyt alan huomaamaan, että huuleni ovat täyteläisemmät ja pehmeämmät. Eräällä asiakkaalla näin suorastaan ihmeparantumisen. Hän oli kuusikymppinen ja oli vuosi sitten lopettanut tupakoinnin yli neljänkymmenenvuoden jälkeen. Hänellä oli todella voimakkaat pystyrypyt ympäri suun vielä heinäkuussa. Näin hänet noin viikko sitten ja rypyt oli madaltuneet aivan näkyvästi. Tämä kyllä kannusti minuakin voiteen suositteluun. Viime talvena tullut uutuustuote PHYTO REPLENISH OIL (100€) on tällä hetkellä meidän suosituin tehotippa ja käyttö vielä lisääntyy mitä pidemmälle talveen mennään. Phyto Replenish Oil parantaa ihon omia suojamekanismeja ja sitoo ihon kosteutta. Olen käyttänyt sitä läpi kesän joka aamu ja öljymäisyydestä huolimatta se imeytyy hyvin ja meikki pysyy erinomaisesti. 

Ilman kuorintaa en voi olla

Kuorinta on minun ihoni paras tehohoito ja hyvä tulos motivoi niiden käyttöä. DAILY SUPERFOLIANT (96€) on käytössä jatkuvasti tällä hetkellä noin joka kolmas aamu. DAILY RESURFACERIA ( NYT 89€, norm.119€) ilman en lähde edes yhden yön reissuun. Silloin, kun pitää olla parhaimmillaan se on ehdoton ” tuhkimotippa” meikin alle. Käytän sitä niinä aamuina, kun en käytä Daily Superfoliantia. MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT (89€) kuuluu saunareissuuni. Aina lopettaessani saunomisen kuorin viimeiseksi ihon ihan solisluita myöden. Hoitotuotteiden käytössä pitääkin aina muistaa, että kaikki aineet tulee kaulalle saakka. 

Hyvä pohjustus on meikin tärkein osa

Kiinnitän paljon huomiota siihen, että olen varmasti hyvinhoidetun näköinen työssäni. Asiakkaat ansaitsevat sen, että vaivaudun näyttämään parhaimmat puoleni heitä tavatessani. Meikinpohjustusaineet ovat aivan loistava keksintö ja varsinkin Dermalogican kaksi pohjustusvoidetta ovat todella suosittuja. Enää en tekisi meikkiä ilman näitä kahta tuotetta. Laitan HYDRABLUR PRIMERIN (81€) alimmaiseksi ja sen päälle SKINPERFECT PRIMERIN sk30 ja näiden päälle YOUNGBLOODIN NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemaisen mineraalimeikkivoiteen. Sen jälkeen, kun ensimmäistä kertaa kokeilin yli kymmenen vuotta sitten tätä jauhemeikkiä en ole siitä luopunut. Sillä saa niin kauniin tasaisen pinnan ja iho näyttää kuitenkin luonnolliselta. Tällä hetkellä käytössäni on sävy Honey, mutta voisin kohta siirtyä hiukan enemmän päivetyksen sävyä tuovaan Warm Beigeen. 
Tässä on nyt tärkeimmät suosikkini, mutta käytänhän näiden lisäksi vielä puhdistusmaitoja, voiteita ja yms. 

6 kommenttia:

  1. Mitään muuta kommenttia minulla ei ollut, kuin että halusin kiittää söpöstä kissakortista, joka löytyi Pimeän kaupan ostosteni joukosta.
    Minulla on ollut erittäin stressaavat pari viikkoa ja olin ihan ehtinyt unohtaa koko tilaukseni. Mutta varsinkin kortti piristi minua todella paljon!
    Hyvää syksyä teille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pystyimme tuottamaan hyvää mieltä. Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisemmin kuin joku cdon, tai amazon. Tunnemme jo vakioverkkokauppa asiakkaamekin ja heitä on mukava ilahduttaa muullakin kuin pelkällä tilauslistalla.

    Kaunista syksyä toivottaa Inkeri

    VastaaPoista
  3. Itse ihastuin kanssa heti precleance balmiin. Precleance öljystä tykkäsin myös, mutta uutuus voittaa senkin 5-0. Muita suosikkeja on rauhoittavan sarjan tuotteet ja kuorinnat ja primerit ja oikeastaan kaikki tuotteet mitä olen testannut tähän mennessä dermalocigalta. Aiemmin vaihdoin sarjoja lakkaamatta..mutta nyt olen pysynyt tässä sarjassa jo 2 v.. ja hankkinut samoja tuotteita uudelleen..ennen halusin vaihtelua kun en ollut tyytyväinen. Mineraalimeikeistä olen myös tykännyt, käytän sekä jauhemaista että nestemäistä meikkivoidetta ..ja tällä hetkellä jälkimmäinen on minulle parempi..ja niin joo dermalocigan aurinkovoidetta parempaa ei ole. Tämmönen super vaalea pärjää sen avulla jopa Thaimaassa palamatta..

    VastaaPoista
  4. Kiitos,kun kerrot omista lemppareistasi. Kertokaa muutkin mikä on teidän suosikkituote. Yleensä on näin, että kun kerran Dermalogican löytää ei sitten enää muuta tarvitsekaan. Tulee myös paljon halvemmaksi ostaa vaan sopivia tuotteita eikä aina kokeilla uutta joka ei ehkä sovikaan.

    Tämä Precleanse Balm on kyllä yliveto. Precleanse on erittäin hyvä enkä koskaan edes osannut kaivata, että siitä voisi tulla vielä parempi. Nyt tämä Precleanse Balm täyttää kaikki kuivan ja atooppisen ihon tarpeet. Tuo Precleanse sopii kaikille ihotyypeille ja Precleanse Balm myös sopii kaikille, mutta on sen lisäksi tärkeä osa atooppisen ja kuivan ihon hoitoa. Suomalaisilla lähes kaikilla on pintakuivuutta talvikuukausina mitä muissa maissa ei ymmärretä ja siihen tuo Precleanse Balm on hyvä apu.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Muutama asiakas on kysynyt mitä hän nyt tekee, kun on täysi pullo Precleanse öljyä ja tekisi mieli kokeilla uutta Precleanse Balmia?
    Älkää missään tapauksessa hylätkö Precleanse öljyä, koska se on todella hyvä tuote. Ottakaa sen rinnalle Precleanse Balm ja käyttäkää niitä vuoropäivinä. Sitten, kun ne loppuu voi päättää kumpaa haluaa ostaa lisää. Näin pääsette kokeilemaan uutta ja vanha ei mene hukkaan.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Kerron vielä, että saimme tänään lisää Precleanse Balmia. Sehän ehti jo loppumaan meiltä torstaina, mutta nyt sitä pitäisi kunnolla riittää. Myös maahantuoja PR-Cosmetic joutui tekemään kahden viikon myynnin jälkeen uuden tilauksen Precleanse Balmista. Kiinnostus tuottetta kohtaan ylitti kaikki aikaisemmat uutuuslanseeraukset. En muista koskaan ennen, että maahantuoja olisi myynnyt uutuustuotteen loppuun parissa viikossa.

    Inkeri

    VastaaPoista