tiistai 31. lokakuuta 2017

Naamio pelastaa paljon

Nyt Dermalogicalla on kaksi naamiota jotka pelastavat tilanteen, jos iho oikuttelee. Charcoal Rescue Masque (72€) epäpuhtaalle iholle ja Multivitamin Pover Recovery Masque (78€) lähes kaikille ihotyypeille. Vain lyhyt vaikutusaika ja iho näyttää jo paljon paremmalta.

Charcoal Rescue Masque tasoittaa näpyt

Vuosi sitten myyntiin tullut Charcoal Rescue Masque on ottanut paikkansa ja sillä on jo iso joukko vakiokäyttäjiä. Se sisältää japanilaista lääkehiiltä mikä on kosmeettinen versio lääkehiilestä ja sen puhdistava vaikutus tekee naamiosta nopeavaikutteisen. Charcoal Rescue Masque rauhoittaa ärtyneitä näppyjä ja imee itseensä ihotalin. Ihon ulkonäkö muuttuu täysin naamion vaikutusajan eli 5-7 minuutin aikana. Naamio levitetään puhdistetulle ja mielellään kuoritulle iholle ja tuo seitsemän minuutin vaikutusaika riittää ettei naamio kuivahda ihoon. Säännöllisessä käytössä 2-3 kertaa viikossa se vähentää huomattavasti näppyjen ja finnien syntymistä ja öljyinen kiilto pysyy poissa. Ennen juhlameikkiä on Charcoal Rescue Masquen käyttö hyvä idea, koska se siistii ihon hyvin. Naamion voi myös levittää vaikuttamaan saunan, tai suihkun ajaksi ja silloin naamio ei pääse yhtään kuivumaan ja on helppo pestä pois. Charcoal Rescue Masquen tuoksu jakaa asiakkaita niin kuin tuoksut yleensäkin. Se tulee tuosta lääkehiilestä ja toiset eivät siitä pidä ja toiset taas kokevat tuoksun viestivän puhtaudesta. Suihkun yhteydessä tuota tuoksua ei juuri tunne ja se on paras paikka käyttää naamiota, jos sen tuoksusta ei pidä.

Multivitamin Power Recovery Masque on ambulanssi tuubissa

Tämä multivitamiininaamio on kaikille tuttu ja monella se on käytössä ollut vuosikausia. Amerikkalaiset ovat nimittäneet naamion ambulanssi tuubissa, koska se auttaa nopeasti on iholla mikä ongelma tahansa. Kuivalle iholle multivitamiininaamio on erinomainen hoito 2-3 kertaa viikossa. Moni vakioasiakas käyttääkin sitä vähintään saunan jälkeen ja jättää sen yöksi vaikuttamaan. Itselleni se on melkein välttämätön saunanjälkeishoito, koska hiusten pesu ja vedellä luttaaminen kuivattaa ihoni korpuksi ja mikään tavallinen hoitotuote ei talviaikaan tunnu tarpeeksi tehokkaalta. Multivitamin Power Recovery Masque on hyvin riittoisa ja siksi myös edullinen käytössä. Pintakuivalle epäpuhtaalle iholle on loistoyhdistelmä käyttää ensin Charcoal Masqueta ja sen jälkeen multivitamiininaamiota. Tällä yhdistelmällä saa tosi hyvän pohjan meikille ja muutenkin se toimii hyvin pintakuivan ihon näppyihin. Charcoal Masque rauhoittaa näpyt, supistaa huokoset ja imee itseensä ihotalin. Tämän jälkeen käytetty multivitamiininaamio vähentää punoitusta ja palauttaa pintakuivalle iholle pehmeyden ja joustavuuden. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti