lauantai 7. lokakuuta 2017

Poskipuna poistaa kalpeuden

Minusta ikääntyneen meikissä tärkein asia on poskipuna. Valitettavasti poskipunaa käytetään aika vähän ja ilmeisesti pelätään laittaa sitä ettei se mene väärään kohtaan. Youngbloodilla on hyvät ja luonnolliset poskipunasävyt ja niitä on helppo käyttää.

Poskipuna muotoilee kasvot

Nykyisin muotilehdissä ja youtubevideoissa neuvotaan erilaisia korostuksia ja varjostuksia. Nuoret naiset kenellä on aikaa näihin videoihin paneutua ovat hyvin näppäriä tekemään tätä kasvojen muotoilua meikeillä. Tiedän kuitenkin kokemuksesta, että se on hyvin vaativaa osaamista ja harva aikuinen nainen viitsii siihen paneutua. Siksi poskipuna onkin yksinkertaisin ja helpoin tapa hiukan muotoilla kasvoja. Me mielellämme autamme poskipunan värin valinnassa ja väri voi olla hyvin neutraali, tai sitten se sovitetaan huulipunasävyn kanssa yhteen. Sinipunaisia kylmiä sävyjä kannattaa vältellä ainakin talvella, koska ne voivat korostaa couperosaa ja saa posket paleltuneen näköisiksi. Hyvä lämmin sävy on YB:n Tangier (42€) joka on kupariin taittuva koralli ja se sopii hyvin meidän suosikkihuulipunien kanssa. Esimerkiksi huulipunasävyjen Coral Beach (32€), Sorbet ja Mimosa kanssa Tangier on hyvä pari. Petal on myös lämmin aika neutraali persikan sävy ja Bashful on vaalean rusehtava. 

Poskipuna vaatii hyvän siveltimen

Puuterimainen poskipuna vaatii hyvän tuuhean ja pitkävartisen siveltimen ja niitäkin meillä on myynnissä. Youngbloodin poskipunan mukana ei ole omaa sivellintä ja se on tosi hyvä. Aika monessa muiden meikkisarjojen poskipunissa on mukana pieni kapea sivellin jolla ei tee yhtikäs mitään. Se kannattaa heittää suoraan roskiin. Varmaankin ainoa virhe mitä poskipunan kanssa voi tehdä on yrittää levittää sitä tuolla sivellin nysällä joka jättää taatusti poskipunan kasoihin ja epätasaiseksi. Monet asiakkaat kyselevät oikeaa kohtaa mihin poskipuna levitetään ja siinä on helppo mittaussysteemi. Otetaan kynä ja katsotaan suoraan peiliin ja asetetaan kynä suoraan silmän pupillista alaspäin. Sen lähemmäksi nenää ei poskipunaa kannata laittaa mitä kynä osoittaa. Sitten laitetaan kynä poikittain nenän alareunasta hiusrajaan ja tämän viivan alapuolelle ei poskipunaa kannata levittää. Poskipuna tulee aika ylös ja vain pari senttiä silmän alapuolelle. Jos poskipunan laittaa liian alas se voi korostaa poskien roikkumista. Poskipuna levitetään hiusrajaan asti hiukan häivyttäen. Youngbloodin aurinkopuuteri Sundance (71€) on meillä hyvin suosittu poskipuna ja se onkin hyvä väri kesät, talvet. Siitä on jäljellä vielä muutama tarjouspakkaus missä samaan hintaan tulee valokynä ja sievä California kaulakoru. Tervetuloa meikkiostoksille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti