torstai 5. lokakuuta 2017

Rajauksien käyttö sopii ikääntyneen meikkiin

Rajaukset sekä huuliin, että silmämeikkiin ovat hyvä keino selkeyttää meikkiä jo rypistyneellä iholla. Huulten oma raja alkaa olla epätasainen ja rypistynyt iän lisääntyessä ja siksi huultenrajaus parantaa myös huulipunan pysyvyyttä. Ei ole kivan näköistä, jos huulipuna kiipeää suunympärysryppyjä pitkin ylähuuleen.

Youngbloodin helpot rajaukset

Kesällä Youngbloodin uutuutena tuli sininen rajaus-ja kajalkynä (23€) jonka väri on aivan ihana. Se on pehmeästi levittyvä ja sitä voi käyttää myös kajalina ripsirajan sisäpuolella. Omat silmäni ovat helposti ärsyyntyvät ja kuivat, mutta tämä kajal ei mitenkään haittaa silmiäni. Kajalin tapaan käytettynä rajaus on tosi helppo ja sitähän me tehtiin jo 70-luvulla. Tuo kaunis taivaan sininen ja edullinen hinta tekee siitä hyvän ostoksen. Toinen helppo rajaus on Eye Mazing Liquid Pen (42€) joka on tussikynämäinen rajaus. Se on vedenkestävä ja siksi pysyy tosi hyvin, mutta liukenee helposti pois Precleansella, tai uudella Precleanse Balmilla. Tässä tussikynässä on myynnissä kolme väri turkoosin sininen azul, mustaruskea marron ja harmaa gris. Tuo mustanruskea on hyvä perusväri joka sopii kaikille ja siinä ei ruskeaa värivivahdetta näy, vaan se on kuin pehmeämpi musta. Harmaa on kunnollinen tumman harmaa joka ei mene yhtään siniseen ja siksi se sopii monen väriseen silmämeikkiin. Azul on ehkä eniten kesään sopiva selkeä turkoosi. 

Huomio huuliin

Huulipuna on Suomessakin eniten ostettu meikkituote. Siksi toivoisinkin, että huulille käytettäisiin myös hoitotuottetta, kun niitä meikillä korostetaankin. Dermalogican Nightly Lip Treatment (78€) on ehdottoman hyvä ja tarpeellinen yöhoito aine vähentämään suunympärysryppyjä ja tuomaan täyteläisyyttä huulille. Iän myötä huulet kuivuvat ja kapenevat ja niiden pyöreys heikkenee. Nightly Lip Treatment on selvästi vaikuttanut omiin kapeisiin huuliini nyt, kun olen käyttänyt sitä parisen kuukautta. Se on myös tosi helppo käyttää muiden yöhoitotuoteiden yhteydessä. Itselläni huulet tuntuukin aina kuivilta, kun olen puhdistanut ihoni ja olen ennen aina sipaissut Lip Renewal Complexia (43€) puhdistuksen jälkeen. Nyt olen siirtänyt Lip Renewal Complexin päiväkäyttöön ja tämän uuden Nightly Lip Treatmentin levitän iltaisin pesun jälkeen sekä huulille, että suumympärysiholle. Huulet ovat myös helpompi rajata huulten rajauskynällä, kun ne ovat hyvässä kunnossa. Youngbloodin Lip Pencil (23€) on pehmeä hyvin levittyvä ja pysyvä huultenrajauskynä. Syksyn huulipuna ja huulikiille sävyihin sopii hyvin neutraali rose, tai puhtaan punainen trudy red. Piristä omaa syksyäsi uusilla meikkiväreillä. 

1 kommentti:

  1. Kerron vielä tosi kivasta Youngbloodin huulipunasävystä Envy (32€). Se on kaunis marjapuuron punainen ja sopii oikein hyvin kaiken ikäisille. Se on ollut pidempään YB:n perusväreissä, mutta nyt se on juuri tämän syksyn muotiväri. Envy ei ole liian tumma vaaleallekkaan suomalaiselle eikä liian kirkas, mutta kuitenkin tummempi ja viileämpi väri kuin kesän huulipunat.

    Inkeri

    VastaaPoista