perjantai 13. lokakuuta 2017

Rentoudu ja rauhoitu kasvohoidossa

Minä olen aina pitänyt tärkeänä asiana työssäni, että se tuottaa mielihyvää asiakkaalle. Haluan, että kasvohoito on kokonaisvaltainen kokemus. Samalla, kun iholle imeytetään tehokkaita hoitoaineita mieli lepää ja ruumiin toiminnat rauhoittuu esimerkiksi verenpaine laskee.

Kasvohieronta rentouttaa varmasti

Se on jo paha merkki kovasta stressistä, jos ei pysty olemaan niin kauaa paikallaan, kun kasvohoito kestää. Jos ei sen takia voi tulla kasvohoitoon niin kannattaa kysyä itseltään mikä on pielessä. Teemme kaikissa muissa hoidoissa kasvohieronnan paitsi teinipuhdistuksessa. Teini-ikäisen iholla voi olla paljon tulehtuneita rikkinäisiä finnejä ja sellaista ihoa ei saa hieroa, koska siinä vaan levitetään tulehdusta koko kasvoille. Kaikille muille ihotyypeille kasvohieronta on monipuolisesti vaikuttava hoitotapahtuma. Kasvohieronnan ensisijainen vaikutus on vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ylävartalon alueelta. Nanolift kasvohoidossa (118€) olleet tietävätkin miten nopeasti aineenvaihdunta vilkastuu ja asiaa vessaan tulee jo hoidon aikana. Kesken hoidon voi aivan hyvin käydä vessassa ja kannattaa heti pyytää, kun se mieleen tulee. Rentoutumisesta ei tule mitään, jos hätä vaivaa koko ajan. Toinen tärkeä vaikutus kasvohieronnalla on hoitotuotteiden imeyttäminen. Klassisella kasvohieronnalla saadaan erittäin hyvin imeytettyä suojaavat aineet ihon pintakerroksiin.

Aineenvaihdunta vilkastuu kasvohieronnalla

Lähes jokaiselle naiselle tulee turvotusta siinä vaiheessa, kun estrogeenin määrä alkaa vähenemään. Monia turvotus vaivaa ihan nuoresta pitäen ja nesteen määrä vaihtelee kuukautiskierron mukaan. Turvotuksella on pelkkiä huonoja vaikutuksia ihoon. Voimakas turvotus venyttää ihoa ja silloin se myös veltostuu helposti. Venynyt iho on myös ohuempi ja se aiheuttaa punoittelua, couperosaa ja herkistymisiä. Iän myötä iho alkaa entistä enemmän reagoimaan suolaan, mausteisiin ja huonoon nestetasapainoon ja ne kaikki näkyy turvotuksena. Siksi kannattaakin välttää suolaa ja alkoholia ettei ainakaan niillä enää lisää turvotusta. Kasvohieronta on erinomainen konsti poistaa nesteisyyttä kasvoilta. Varsinkin Nanolift hoidon mikrovirran ja kasvohieronnan yhteisvaikutus poistaa turvotusta näkyvästi ja kasvot kapenee hoidon aikana silmin nähden. Sillä alueella mihin kasvohieronta kohdistuu on kaksikolmasosaa ihmisen imusolmukkeista eli näitä rauhasia mitkä poistaa elimistöstä nestettä. Näitä imusolmukekohtia on nivustaipeissa, kainaloissa ja leuan alla ja kasvohoito ja kasvohieronta kohdistuu juuri leuan alle ja nesteitä työnnetään kainaloihin päin puhdistumaan. Näin aineenvaihdunta vilkastuu koko elimistössä, vaikka käsittelyalueena onkin vain kasvot ja kaula. Tule itse kokeilemaan miten suuri vaikutus voi jo yhdelläkin kasvohoitokerralla olla. 

1 kommentti:

  1. Precleanse Balm on ylittänyt kaikki odotukset ja nyt se pääsi hetkeksi meiltä loppumaan. Myös maahantuoja yllättyi suosiosta ja he joutuivat heti tilaamaan sitä lisää. Meille uusi erä tulee viimeistään tiistaiaamuna. Heti Precleanse Balmia kokeillessani arvelinkin, että siitä tulee suomalaisten suosikki. Precleans Balmin sisältämä biolipidiyhdiste tekee siitä hoitavan puhdistuksen ja meille tyypillinen pintakuivuus ja kireys jää pois.
    Siis tiistaina Precleanse Balmia taas saa meiltä.

    Inkeri

    VastaaPoista