maanantai 9. lokakuuta 2017

Tähtitarjouksena Daily Resurfacer

DAILY RESURFACER on yli nelikymppisen naisen salainen ase jota ilman ei pärjää. Nyt siitä on todella hyvä tarjous. DAILY RESURFACER 35 kpl hoitotassuja NYT 89€ (119€) ja saat kaupan päälle arvokkaan (69€) matkakokopussukan jossa on Overnight Repair Serum tehotippa, Super Rich Repair hoitovoide ja Skin Resurfacing Cleanser kuoriva puhdistusmaito.

Daily Resurfacer siloittaa ja kaunistaa ihon 

Daily Resurfacerissa on kolme vaikutusta. Se kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Meikin alla se jättää ihan sileän pinnan ja meikki pysyy paljon paremmin. Sen päälle laitetaan vielä meikinpohjustusaine ja sitten meikkivoide niin pienet rypyt ja juonteet silottuvat. Daily Resurfaceria voi käyttää myös tehokuurina joka päivä noin 10-15 päivää ja loput hoitotassut joka toinen, tai kolmaspäivä. Daily Resurfacer on Daily Microfoliantin (72€) ja uuden Daily Superfoliantin (96€) sisarustuote ja niitä voi käyttää vuoropäivinä. Itselleni Daily Resurfacer on aivan välttämätön hoitoaine ja ilman sitä en voi olla. Käytän sitä kesäaikaan lyhyitä jaksoja päivittäin ja sitten noin joka toinen päivä. Talvella käytän sitä säännöllisesti joka kolmas aamu. Se on makuasia käyttääkö hoitotassun aamulla, vai illalla, mutta se antaa niin hyvän meikkipohjan, että siksi käyttäisin sitä aamuisin. Jos teillä on joku tehotippa, tai Power Rich (228€) voide käytössä Daily Resurfacerin käyttö parantaa niiden vaikutusta. 

Matkapakkauksesta tehokuuri

Tuo mukana tuleva lahjapussukka on erinomainen tehohoito yli kolmekymppiselle tähän aikaan vuodesta. Käyttämällä matkapakkaustuotteet säästyy muut kotihoitoaineet tuonnemmaksi. Nuo 
matkakoot riittää 2-3 viikon käyttöön. Pakkauksessa olevaa Skin Resurfacing Cleanser kuorivaa puhdistusta suosittelen 2-3 kertaa viikossa. Overnight Repair Serum on aivan erinomainen ryppytippa  ja sitä käytetään aina iltaisin. Super Rich Repair on Dermalogican tehokkain ja täyteläisin voide ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Daily Resurfacerin käytössä ei ole oikeastaan ikärajaa ja parikymppinenkin voi niitä käyttää, mutta vain 1-2 kertaa viikossa. Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle Daily Resurfacer on erinomainen uudistava ja puhdistava tehoaine. Kuivalle ja ohuelle iholle sen kiinteyttävä vaikutus tuo lisävahvuutta. Tähtitarjous on voimassa 9-22.10 välisen ajan. Poikkea ostoksille, tai käytä verkkokauppaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti