sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Uutuustuotteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi

Demalogicalle on tullut syksyn aikana kaksi uutuustuotetta. Elokuussa tuli Nigghtly Lip Treatment (78€) suuunympärysryppyvoide ja reilu viikko sitten puhdistubalsami Precleanse Balm (56€ ja 18€). Kumpaakin tuotetta aloin itse käyttämään heti, kun ne meille tuli.

Precleanse Balm nousi heti suosikiksi

Samana päivänä, kun meillä oli Pimeän Kaupan ilta 29.9 sai aloittaa uuden Precleansen myynnin. Sen suosio yllätti meidät ja maahantuojan. Lähes jokainen hoitola ympäri Suomea tilasi alkuviikosta Precleanse Balmia lisää ja Dermalogican maahantuojan lähettämö meni aivan tukkoon. Sitä ei ole käynnyt koskaan ennen ja nyt muutama meidän verkkokauppa-asiakas on joutunut odottamaan tuotteitaan, kun emme saaneet niitä maahantuojalta ulos. Perjantaihin mennessä ruuhka saatiin selvitettyä ja taas tavaraa riittää. Itsekin olen aivan ihmeissäni Precleanse Balmin vaikutuksiin. Ihastuin siihen heti ensimmäisellä kokeilukerralla ja olen käyttänyt sitä koko viikon. Lauantaina olin lähdössä Hartwal-Areenalle katsomaan Cirque de Soleil esitystä ja olin aivan ryytynyt. Olin tehnyt 60-tuntisen työviikon ja koin itseni lauantaina aivan ränsistyneeksi ja väsyneeksi. Aloin laittaitumaan iltapäivällä ja pesin vielä hiuksetkin, vaikka teidän, että kuiva ihoni kuivuu siitä entisestään ja meikki on hankala tehdä. Aloitin meikin tekoa ja ajattelin laittaa ensi Daily Resurfacer hoitotassun ( seuraavana Tähtitarjouksessa 89€ norm. 119€) ihmettelin ihoni hyvää kuntoa, kun se oli suihkun jäljiltä ihan pehmeä ja tasainen. Daily Resurfacerin jälkeen laitoin kummatkin meikinpohjustusaineet. Ensin Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primerin sk 30 ja niiden jälkeen YB:n mineraalimeikin. Meikkikin näytti tosi hyvältä ja jäin miettimään mikä sen aiheuttaisi ja mieleeni tuli uusi Precleanse Balm ja siitä oleva Dermalogican kehittämä uusi raaka-aine biolipidikomplex joka sitoo ihon kosteutta. Muuta syytä en keksi kuin tuon hoitavan puhdistusbalsamin kosteutavan vaikutuksen. Niin ihanalta se tuntuukin etten yhtään epäile sen hyviä vaikutuksia.

Hyvästi huulirypyt

Olen käyttänyt Nightly Lip Treatmentia jo reippaasti yli kuukauden ja niin on moni asiakkaanikin. Noin kolmen viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan, että huuleni oli hiukan täyteläisemmät ja pehmeämmät. Pidinkin sitä itselläni pahempana ongelmana kuin suunympärysryppyjä, koska huuleni ovat selvästi kaventuneet iän myötä. Nightly Lip Treatmentin vaikutusaineet kosteuttavat huulten limakalvoa, että niistä tulee täyteläisemmät. Nyt huomaan myös suunympärysryppyjen pehmenneen ja muutama asiakas on jo kertoneet sen olevan heidän kokemuksensa. Riippuu paljon tavasta ilmehtiä miten voimakkaat suunympärysrypyt tulee. Pari asiakastani on kehuneet todella tyytyväisenä tulosta omassa käytössään ja näenkin sen kasvohoidon yhteydessä. Nightly Lip Treatment on myös helppo käyttää, kun se levitetään vaan iltaisin huulille ja suunympärille. Itse koen sen helpoksi laittaa samalla, kun tekee iltapesun. Huulethan on aina lievästi kuivat pesun jälkeen ja hyvä päätös hoitorupeamalle on viimeistellä se Nightly Lip Treatmentilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti