sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Vielä tänään alennus -20%

Vielä sunnuntaihin klo 24.00 saakka verkkokaupassa on alennus -20% kaikista muista paitsi uutuuksista Nigthly Lip Treatment (78€) ja Precleanse Balm (90ml 58€, 15ml 18€). Huomio, että alennus koskee myös meikkejä. Voit laittaa myös listaa meille sähköpostilla ja kerro milloin haet tuotteet. Vastaamme niihin maanantaina. Perjantaina tulleisiin viesteihin vastaamme myös maanantaina, koska emme ehtineet sitä enää perjantaina tekemään.

Puhdistusta tarvitaan joka päivä

Hyvä tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine on ihonhoidon perusta. Eri tilanteissa on myös hyvä vaihtaa erilaiseen puhdistustuotteeseen ja se tuo itsellekin vaihtelua. Jos tämän hetkistä puhdistusainetta on vielä jäljellä sen rinnalle kannattaa ostaa toinen hiukan erilainen tuote. Uutuustuote Precleanse Balm on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja pidän sitä parhaana puhdistustuotteena mitä olen koskaan kokeillut. Siitä on myös myytävänä pientä matkakokoa (18€) joka on edullinen tapa päästä sitä kokeilemaan. Pitää myös kertoa mitä ikänäkö ja kiireisyys teettää. Purin torstai-iltana työn jälkeen juuri Matkahuollosta tuotua Precleanse Balm laatikkoa ja olin jo osan meidän valoista sammuttanut. Pakko oli kuitenkin heti katsoa millaisia nuo uudet tuotteet oli ennen kuin lähdin kotiin. Ne oli pakattu vielä lähetyspaketin sisällä kuudenkappaleen aaltopahvilaatikoihin. Ihmettelin, kun nostin niitä esiin miksi jokaisen laatikossa oli joku hankautuma ja harmittelin miksi sellaisia oli USA:sta lähetetty missä pahvipakkaus oli valmiiksi naarmuilla. Aamulla meinasin juuri alkaa siitä Marille marmattamaan, että lähettävät Suomeen naarmuuntuneita pakkauksia ennen kuin katsoin uudestaan ja tajusin sen olevan kuvion joka kuului pakkaukseen. Onneksi en ehtinyt valittaa siitä eteenpäin ja taas huomasin miten heikoksi hämäränäkö iän mukana menee:)

Huomio Tähtitarjous

Meillähän on vielä ensi viikon voimassa Tähtitarjous Daily Microfoliantista NYT 56€ (76€) ja Daily Superfoliantista NYT 68€ (94€) ja nehän riittää käytössä puolisenvuotta ainakin joten ne kannattaa hankkia nyt. Niiden mukana saat vielä matkakoot Multivitamin Power Recovery Masque naamiosta ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta. Huomio myös, että nuo matkakokoiset hoitosuihkepullot voi täyttää uudestaan, koska ne ovat kierrekorkilla. Talven tullessa niitä on hyvä suihkautella pitkin päivää kireän kuivalle iholle. Monessa työpaikassa on niin kuivattava ilmastointi, että iho kuivuu iltapäivään mennessä ja silloin hyvä apu on hoitosuihke muutaman kerran päivässä. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:51

    Hei Inkeri! Meinasin tehdä tilausta tuosta uudesta precleance balmia..mutta se ei löydy vielä nettikaupasta.. voinko tilata mitä tilaan ja laittaa huomautuksiin tai viestiin, että haluan tuon putsarin kanssa ja laitat sen sitten laskun kanssa tulemaan? Ja tietysti tilaan niin, että saan myös tuon lahjan;)
    T. Mari

    VastaaPoista
  2. Hyvä, kun kysyit.
    Menin nyt vasta tarkistamaan miten Precleanse Balm on verkkokauppaan laitettu ja se onkin ihan hassusti piilossa. Emme tee itse tätä verkkokauppaa ja tekijä ei ole kosmetologi joten hän ei aina tiedä mihin osioon tuotteet pitää laittaa.
    Vasemmassa sivussa tulee lista eri vaihtoehdoista, kun ensin klikkaat Kasvot sanaa. Siellä vaihtoehdoissa on Yleishoitotuotteet ja sitä klikkaamalla pääsee uutuuksiin ja sieltä löytyy Precleanse Balmin kummatkin koot ja uusi Nightly Lip Treatment.
    Tuo sinun ehdottamasi tapa sopii myös.
    Viestejä on myös tullut ettei verkkokaupasta löydy esim. Exfoliant Body Scrubia, tai Redness Reliefiä ja syynä on se, että ne ovat lopetettuja tuotteita. Meillä ei enää niitä ole, mutta kysyn maahantuojalta maanantaina onko heillä enää yhtään.

    Inkeri

    VastaaPoista