keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Kuritusta kulmakarvoille

Kulmakarvat ovat tämän hetken injuttu meikissä. Ikääntyvällä naisella kulmakarvat onkin tärkeä asia jotka tuovat raamia ja ryhtiä koko kasvoille. Tarjolla on tällä hetkellä hyvin monenlaista tapaa korostaa kulmakarvoja, mutta kannattaa harkita tarkoin ennen kuin tekee mitään pysyvää.

Kulmakarvat antaa raamit kasvoille

 Omat kulmakarvani yleensä hoitaa Mari Nanolift hoidon yhteydessä. Hän tekee kestovärin ja muotoilee kulmat ja samalla poistaa keljut huulikarvat lämminvahalla. Itselläni kulmien kestoväri pysyy hyvin eli noin 4-5 viikkoa. Riippuu hyvin paljon karvan laadusta miten kauan kestoväri pysyy ja eri kerroilla se pysyy eri tavoin. Syy ei ole kestoväreissä vaan karva imee väriä eri tavoin joka kerralla. Aivan samoin toimii hiuksissa permanentti, tai hiusten värjäys sekin käyttäytyy eri lailla eri kerroilla. Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä selvemmin koen kulmakarvojen merkityksen. Näen lähes kaikilla yli nelikymppisillä asiakkaillani tarpeelliseksi kestovärjätä kulmakarvat, koska iän myötä niistä tulee kirjavat. Osa karvoista on harmaita ja osa ruskeaa, tai muuten tummaa. Kestovärillä ei tarvitse tummentaa kulmakarvoja, vaan värjätä ne tasaväriseksi. 

Jokainen tarvitsee hyvät pinsetit

Pinsetit kuuluu jokaisen naisen meikkipussiin, mutta hyvien pinsettien löytäminen on vaikeaa. Koin tämän taas kerran lomamatkallani Nizzassa. Myönnän etten omista omia pinsettejä, vaan silloin, kun on itse pakko nyppiä kulmakarvoja teen sen hoitolassa. Vuosikymmenten ongelma on tämä hyvien pinsettien löytäminen. Minulla on työkäytössä noin parikymmentävuotta vanhat automaattipinsetit ja ne ovat meidän aarre. Mistään samoja ei enää saa ja olemme Marin kanssa kokeilleet kymmeniä pinsettiä, jos jostain löytyisi yhtä hyvät. Me olemme aina tottuneet käyttämään automaattipinsettejä, mutta se on aivan sama onko ne automaatit, vai tavalliset jos karvat niillä lähtee. Ostin Nizzasta kolmet muutaman euron pinsetit ja niillä en saannut yhtään karvaa nyppäistyä. Kärjet ei vaan osuneet yhteen. Neljännet vasta oli sen verran kunnolliset, että työllä ja vaivalla sain jotenkin kulmani siistittyä. Vika ei siis ole käyttäjässä vaan hyviä pinsettejä on tosi vaikea löytää. Tweezermanin tavalliset pinsetit ovat erinomaisia, mutta hekään eivät tee automaattipinsettejä. Olenkin miettinyt pitäisikö meillä olla myynnissä näitä Tweezermanin laatupinsettejä jotka yleensä maksaa 25-30€. Tosin, kun kerran sijoittaa hyviin pinsetteihin ne kestävät lopun ikää ja jäävät vielä perinnöksikin. Mitä mieltä olette? Haluaisitteko ostaa laadukkaita pinsettejä?

6 kommenttia:

  1. Anonyymi11:56

    Olen tuskaillut ihan saman pinsettiongelman kanssa. Mulla on monet pinsetit mutta ei niissä ole kehumista. Jos saisin teiltä suosituksen ja vakuutuksen, että on hyvät pinsetit niin ostaisin. Hinta voisi olla sen 25-30 euroa, jos ne olisivat taatusti hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä selvittelen vielä tätä pinsettijuttua. Niitä on meillä ollutkin joskus myynnissä vuosia sitten, mutta joukossa oli aina osa huonoja. Kyselen kollegoilta mitkä heidän kokemuksensa ovat. Joillakin merkeillä on myynnissä pinsettejä joiden kärjet ovat käsinhiottuja. Tutkailen miten paljon kalliimpia ne olisivat verrattuna muihin. En haluaisi ottaa sitä riskiä, että pinsetit olisivat epätasalaatuisia, koska niiden palautteleminen olisi keljua meille ja asiakkaillemme.
      Nyt, kun jo ikänäkö vaivaa on kulmien nyppiminen senkin takia hankalaa ja jos vielä on huonot pinsetit se on raivostuttavaa. Nyt alankin kysellä pinsettejä myyntiin.

      Inkeri

      Poista
  2. Ehdottomasti haluaisin.. ja muuten tuo uudistus tähtituotteeseen oli hyvä..ennemmin alennusta lisää ja vähempi kaupanpäällisiä. Pussinäytteitä laitatte varmaan kumminkin edelleen reilusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos muutos Tähtitarjouksessa tuntuu järkevältä. Muuten annamme näytteitä entiseen tapaan.
      Nuo matkakoot ovat kalliita, koska esim.hoitosuihkeen pikkuspraypullo on tyhjänä hiukan jopa kalliimpi kuin isokoko. Pakkaukset ja tehdaskäsittely on aivan saman hintaista matkakokoihin kuin isoihinkin pulloihin ja tämä tekee niistä suhteessa kalliimpia. Olisi harmillista, jos niitä jää asiakkaille käyttämättä ellei nuo kaupanpääliset olekaan omalle ihotyypille sopivia. Rahallinen alennus hyödyttää kaikkia.

      Inkeri

      Poista
  3. Olen joskus työkseni esitellyt markettikosmetiikkaa ja meille kans opetettiin, että minikokoinen suihkugeeli maksaa saman kuin täysikokoinen suihkugeeli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla kosmetikkasarjoilla on sama ongelma, että pakkaus maksaa yhtä paljon oli se sitten pieni, tai iso. Ellei tuota hintaa oteta suoraan matkakokojen myynnistä niin se on sitten otettava muissa tuotteissa. Tappiokseen ei suuret yhtiöt tee takuulla mitään.

      Inkeri

      Poista