maanantai 20. marraskuuta 2017

Tähtitarjouksena Barrier Repair

Tähtitarjous 20.11-4.12 välisenä aikana on BARRIER REPAIR NYT 49€ (69€) ja saat kaupan päälle matkakoon Ultra Calming Cleanser herkän ihon puhdistusmaitoa. Arvo 20€.

Barrier Repair on talvitakki iholle

Barrier Repair on hoitotuote joka sulaa ihon rakenteeseen ja suojaa sitä tuulelta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. Nyt ei ole moneen talveen ollut kunnon pakkasia, mutta Barrier Repairia tarvitaan kuitenkin. Kostea tuuli on jopa suurenpi rasite iholle, kun kuiva pakkasilma. Kosteaan ihoon kylmyys käy pahemmin ja sisään tullessa sadeveden mukana haihtuu ihon omaakin kosteutta. Barrier Repairia laitetaan kosteusvoiteen päälle ja meikki, tai meikinpohjusvoiteet laitetaan sen jälkeen. Barrier Repair ei rasvoita ihoa, tai aiheuta ihon kiiltämistä vaan meikki pysyy sen kanssa täysin mattapintaisena. Iltaisin sen käyttö on erityisen tärkeää, koska se hidastaa ihon oman kosteuden haihtumista. Suurin kuivattaja iholle onkin sisäilma joka haihduttaa ihon kosteutta varsinkin nukkuessa, kun ihon lämpötila hiukan nousee. Ellei muuten tee kotihoitoon muutoksia talven tullen, niin tämä Barrier Repair kannattaa ottaa hoitoon mukaan. Se on nyt todella edullinen ja sen avulla myös varsinaisen hoitovoiteen käytön määrä vähenee. Itse käytän Barrier Repairia aamuin, illoin lähes kesät ja talvet.

Barrier Repair suojaa huonolta sisäilmalta

Monella asiakkaalla huomaa, että heidän iho on yhtä kuiva kuin muinakin talvina, vaikka pakkasia ei olekaan. Syy tähän on yleensä työpaikkojen voimakas ilmastointi ja huonolaatuinen sisäilma. Hämeenlinnassa sisäilmaongelmat ovat niin yleisiä monessa työpaikassa, että ne on huomioitava myös ihonhoidossa. Yleisin vaikutus on kutina, kirvely ja kuumotus iltapäivää kohti, kun työpaikalla on ollut useampia tunteja. Monella tuntemukset ovat loppuviikosta pahimpia. Paras suoja iholle on Barrier Repair ja se sopii niillekin jotka eivät käytä meikkiä ihonsuojana. Muutahan tähän tilanteeseen ei oikeastaan voi, kun yrittää suojata itseään, koska harva pystyy työpaikkansa jättämään.  Barrier Repair käy miehillekin ja yli kaksitoistavuotiaille nuorille. Elleivät miehet halua käyttää muita kosteusvoiteita Barrier Repair voidaan laittaa myös suoraan puhtaalle iholle.

2 kommenttia:

  1. Johanna12:44

    Mites kannattaa tehdä kun talvisin tulee ulkoiltua paljon ja varsinkin lasketeltua. Siinä on kasvojen iho (sekä jalkalihakset :D) toisinaan koetuksella, esim. välillä on leukaan tullut rohtumaa. Päällimmäiseksi Barrier Repair, mutta mitä alle ja kuinka paljon ennen ulkoilua ettei jäädy?

    VastaaPoista
  2. Ihon kannalta rasittavin talviharrastus on tuo laskettelu, mutta kunhan käyttää aikaa ihoonsakin ongelmia ei synny. Hyvä suojaus tulee, kun käyttää ensin Phyto Replenish Oil (102€) tehotipan joka vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Sen päälle nyt Black Friday tarjouksessa oleva Super Rich Repair 99€ (141€) ja lopuksi tuo Barrier Repair. Tuotteet olisi hyvä levittää vähintään puolituntia ennen ulosmenoa, että ne ehtivät sekoittua ihon omiin rasvoihin.
    Aurinkosuoja on laskettelussa myös tosi tärkeä, koska viimeistään joulun jälkeen aurinkokin näyttäytyy ja uv-säteily monin kertaistuu lumesta heijastuessa. SkinPerfect Primer sk 30 on siihen hyvä, tai sitten ihan YB:n mineraalimeikki joka suojaa myös tuuleltakin.
    Usein talviurheiluun liittyy myös saunominen ja se kuivattaa vielä lisää. Suosittelen saunan jälkeen multivitamiininaamiota.

    Inkeri

    VastaaPoista