maanantai 6. marraskuuta 2017

Tähtitarjouksena Multivitamin Power Firm

Tähtitarjouksena MULTIVITAMIN POWER FIRM NYT 55€ (79€) silmänympärysvoide ja saat lahjaksi Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen. Arvo 20€

Multivitamin Power Firm sulaa ihoon

Kaikki ketkä ovat käyttäneet Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta tietävät sen olevan koostumukseltaan täysin erilainen kuin voiteet yleensä. Osa siitä sulaa ihon pintakerrokseen ja jää suojaamaan ohutta ihoa kyynelnesteeltä, tuulelta ja sateelta. Siksi Multivitamin Power Firm on paras mahdollinen silmänympärysvoide juuri tähän vuodenaikaan. Silmänympärysiho on aina yhden ihosolukerroksen ohuempi, kuin muu kasvojen iho ja siksi se rypistyy ensimmäisenä. Multivitamin Power Firm kiinteyttää ihoa ja vaikuttaa ihon kimmoisuutta ylläpitävään kollageeniin ja elastiiniin. Se siloittaa ja tasoittaa pikkujuonteita ja ryppyjä ja ennalta ehkäisee silmäpusseja ja silmänympäryksen tummuutta.

Suosikkisilmänympärysvoide

Multivitamin Power Firm on Dermalogican suosituin silmänympärysvoide. Kaikki ketkä ostavat sen yhden kerran hakevat takuulla sitä uudestaan. Se sopii kaikille yli 25-vuotiaille yöksi ja päiväksi ja se on hyvä myös huulten limakalvoille kosteuttamaan. Varsinkin kuiva- ja herkkäsilmäiset suosivat Multivitamin Power Firmiä, koska se estää kyynelnesteen kuivattavaa ja rohduttavaa vaikutusta. Talven lämmönvaihtelut ja kuivuus saa monien silmät vuotamaan ja kyynelneste on hyvin
kuivattavaa. Samoin ohuelle atooppisen kuivalle silmänympärysiholle Multivitamin Power Firm vähentää kuivuusihottuman ja kutinan syntyä.
Olen nyt muuttanut näiden Tähtitarjousten alennussysteemiä niin, että hinnan alennus on suurempi ja kaupanpäälle tulevia tuotteita on vain yksi. Näin kaikille asiakkaille tulee suurempi hyöty. Jotkut eivät välttämättä tarvinneet aina juuri sillä hetkellä olevia lahjatuotteita ja ne eivät hyödyntäneet heitä. Nuo matkakoot ovat myös hyvin kalliita ja olisi harmi, jos niitä menee hukkaan. Nyt tuo rahallinen alennus hyödyttää kaikkia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti