keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Näytä hyvinvoivalta

Alkuvuoden naisten lehdet ovat täynnä kuntoilu-ja laihdutusohjeita. Terveyden kannalta onkin tärkeää kiinnittää huomiota ravintoon ja liikuntaan. Yksi suuri kannustin elämäntavan muutokseen on halu näyttää paremmalta. Ulkonäköä voi kuitenkin parannella huomattavasti nopeamminkin.

Hyvinhoidettu iho on kaunis

Ainoa tapa kohentaa ihon ulkonäköä on panostaminen ihonhoitoon. Siinä ei ole mitään vippaskonstia vaan vaivaa pitää nähdä sen verran, että käy kosmetologilla ja käyttää itselle valitut kotihoitotuotteet. Moni kiireistä elämänvaihetta elävä asiakkaani on päätynyt siihen, että kasvohoito tehdään 4-6 viikon välein ja kotona on helppo ja nopea ihonhoito-ohjelma. Toimimalla näin voi itse täysin unohtaa koko ihonhoidon ja sekin aika vapautuu perhe-elämälle, tai harrastuksille. Jo yhden kasvohoidon jälkeen iho on huomattavasti paremmassa kunnossa ja siitä on hyvä jatkaa kotihoidolla. 

Pikakaunistajat

Dermalogicalla on useampia tuotteita joilla voi nopeasti vaikuttaa kasvojen ulkonäköön. Vanhin ja käytetyin konsti on Daily Microfoliant (80€) kuorinta joka kirkastaa ihon hetkessä. Sen rinnalle tuli Daily Resurfacer (119€) hoitotassut joilla saa nopeasti hyvän pohjan meikille ja ihosta tulee sileämpi ja napakampi. SkinPerfect Primer sk 30 (85€) on meikinpohjustusaine mikä parantaa ulkonäön hetkessä. Hoitotassun, tai Daily Microfoliant kuorinnan jälkeen levitetty meikinpohjustusaine saa ihon heleäksi ja terveen näköiseksi. Se poistaa myös kalpeutta, mutta tulos on luonnollinen ja iho on meikittömän näköinen. Meikki kohentaa ulkonäköä todella paljon ja suosittelen panostamaan aikaa ja rahaakin meikin tekoon ja meikkituotteisiin. Iäkkäämmällä jo rypistyneellä iholla edulliset markettimeikit eivät ole hyvä ratkaisu vaan hyvälaatuiseen meikkiin kannattaa panostaa. Heikkolaatuiset meikit eivät yleensä kestä iholla koko päivää ja ulkonäkö alkaa olla sotkuisen epäsiisti jo iltapäivällä. Seuratkaa tarkoin pysyykö meikki kunnossa koko päivän, koska levinneet meikit eivät kaunista ketään. Neuvomme Marin kanssa mielellämme juuri sinulle sopivat meikkituotteet ja väritykset. Tervetuloa katsomaan Youngbloodin meikkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti